Kontaktiraj me

Življenje

ČUSTVA, MOČ ENERGIJE ALI BALANS?

.

Jaz verjamem v balans. Med energijskim in fizičnim. Med telesom in našo naravnanostjo. Med kreacijo in počitkom. Enkrat sem bolj tam, drugič tukaj…včasih se zamajem… Ampak vsakič, ko se približam sredini se počutim res najboljše!


.

EDINA STALNICA V ŽIVLJENJU JE SPREMEMBA

V zdravi meri tudi čustva dodajo življenju sočnost. Moje počutje je danes drugačno, kot je bilo včeraj ali pred otročkom. Ta moment se počutim veliko bolj prizemljeno in povezano. Rada imam tudi fizični način. Zato ob energijskih ves čas delam in uporabljam tudi konkretne terapevtske tretmaje. Access mi je dal to, da se zaradi tega ne obremenjujem ker vem, da se konstantno spreminjamo, da nam enkrat bolj paše eno, drugič drugo. Edina stalnica v življenju, kot pravijo, je sprememba. Hvaležna sem, da danes to vem in dopuščam.

.

Jaz ne želim pripadati nobeni metodi ali tehniki, ne z besedami ne mimiko, ampak vzeti od vsake tisto, kar me še bolj udejanji. S čimer se še bolj povežem s sabo, uskladim in očistim svojo vibracijo. S čimer sem še bolj JAZ. Uspeh vidim v balansu. Med vsemi deli nas. Res je, da bi lahko samo s pogledom premaknili svet ampak ga še nisem srečala. Ali da bi samo s telovadbo prišli do blaznega zdravja, osebne rasti in sreče. Ga tudi ne poznam.

.

USPEH JE V POSLUŠANJU IN UPOŠTEVANJU SVOJIH POTREB


Če si recimo nenaspana mama ali oče, ti tega ne more spremeniti noben pogled. Telo rabi takrat spanje, počitek. Ker tega otrok recimo ne pusti se poruši ritem in tudi hormonski sistem. Zato v tem primeru med drugim pomaga predvsem uravnavanje hormonov, epifize in celotnega živčnega sistema. Terapevtski tretma. Tukaj s pogledom resnično ne bomo spremenili nič. Tudi narava ima svojo noč in dan. In potrebujemo ju tudi mi. Po drugi strani pa brez tega, da v kaki drugi situaciji spremenimo vibracijo in tudi naš pogled, ne gre. Stojimo na mestu, zataknjeni. In takrat rabimo prav to. Povezati se s svojo energijo in akcijo.

Zato zaupam v balans.


Res je tudi, da v enem obdobju lahko rabimo malo bolj eno, v drugem drugo. V tretjem nam bo največ koristilo gibanje. In kar je najbolj važno upoštevati je to našo potrebo. Ne trende, ne kolektivna nagnjenja, ne to kar ta čas deluje za soseda, ampak SEBE, SVOJE POTREBE in svoj NOTRANJI KLIC!

.

.

KAJ LAHKO NAREDITE; KADAR SE TEŽKO ODLOČITE


Kar lahko zase naredite v poplavi vseh informacij in čisto sami je, da se vprašate: Kaj je tisto kar v tem momemtu zares in iskreno najbolj rabim? (malo več gibanja, drugačna prehrana, sprostitev, povečati svojo moč in osebno rasti….?)
Če odgovora ne zaslišite, poglejte ob tem vprašanju še tistih nekaj opcij ki vam skačejo po glavi…in izberite tisto ob kateri vam ta moment najbolj zaigra srce.
Ker naše telo ve, vedno govori in sporoča, samo prisluhnimo/te mu! Vi veste! Samo ti veš! Zaupaj si!

.


Jaz nisem tu zato da ti vsiljujem svoje ampak, da ti pomagam odkriti in zaživeti tvoje! Da ti pokažem kako zaslišiš in slediš svoj glas! 💗

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja