Tretmaji

OBVEZNOSTI, IZČRPANOST, HITENJE...IMATE TUDI VI DOSTI? JE KONČNO ČAS, DA ZACVETITE TUDI VI?

Služba ali lastno podjetje, obveznosti, utrujenost, hitenje… Doma še otroci in partner, nove obveznosti, premalo časa zase in vmes še skrbi. Svežina in sočnost sta do popoldneva tako odtekli. Če je tako stanje dolgotrajno, pa sta se telo in počutje popolnoma izsušila. Izgubi se kvaliteta, izgubi se pravi smisel.

Vem, da ste vmes že poizkusili narediti kakšen korak zase. Tudi internet je poln povabil, zagotovil. Ampak sedeti tako utrujen pred ekranom, kjer ti nekdo razlaga: »Naredi še to in to… in če hočeš pravi učinek, naredi to vsak dan.« Vem, čisto vse vas mine! In vem, vi bi se najraje ulegli, uživali urico tišine oz. spustili spontane misli in po njej vstali popolnoma obnovljeni. Včasih pomaga že dober spanec, ampak samo spanje za celostno regeneracijo ni dovolj.

Vi potrebujete nekaj več! Nekaj drugega! Nekaj, kar vas bo globoko regeneriralo, kar vam ne bo vzelo veliko časa in kar bo hkrati prijetno in se bo občutilo takoj. Imam prav?

Če ste se našli v tem, ste na popolnem in edinstvenem mestu zase! Na mestu, kjer se končno začne vaše novo počutje, vaša sprememba!

Ampak najprej se za trenutek zapeljiva še 10 let naprej. Če ostane čisto vse enako, kako se v tem primeru vidite čez teh 10 let?

KADAR SMETI ODLAGAMO NA KUP JIH BO ČEZ 10 LET SAMO ŠE VEČ, NE MANJ!

Kaj mislite, da bo največ štelo, ko boste obrnili glavo nazaj?

Spomnili se boste predvsem tega, kako ste se počutili, koliko lepega izkusili in doživeli, koliko topline in užitka prejeli. In sigurno ne vseh obveznosti in opravil.  Drugi bodo odrasli, odšli  in lahko pozabili. Vi pa imate samo en čas, čas, ki prehitro beži. In zakaj ga nebi zares izkoristili! Sedaj, ko ste na vrhu moči. Ko lahko izživite to, kar je vaš pravi potencial! Ko si lahko poleg ostalega to tudi privoščite! Vzporedno z ostalimi stvarmi to življenje živite tudi VI!

Čas resnično ne čaka, celo beži. Na žalost pa stvari, ki jih kopičimo in odlagamo počakajo. In kup je vsakič večji. Tudi če se vam trenutno tako ne zdi, je danes vse lažje, kot bo jutri ali čez nekaj let, ko bo materiala še več.

REZULTAT, KI GA DOBITE PRI MENI!

Končno lahko v varnem prostoru sprejemanja odložite vso svojo prtljago, se uležete, prepustite trenutku tišine in užitka, med tem, ko nekdo opravi globoko delo namesto vas!

Jaz, ko pritisnem na prave tipke in vaše telo, ki se odzove samo, regenerira in razbremeni! Rezultat je:

POMEMBNO

PODJETNIŠKI RESET

Se tudi vi kdaj počutite kot ZMRZNJEN RAČUNALNIK? Težko se zberete, pozabljate ali pa dobesedno kar zablokirate. In bi tisti trenutek rabili TIPKO RESET? Jaz vas popolnoma razumem, ker sem se sama znašla v takih situacijah in še se. Ampak vem kako si pomagati. In imam rešitev tudi za vas!

ZLATI LIFTING

Nimaš časa, mogoče te odbijajo ali pa se ti preprosto ne da (redno) izvajati vaje za pomlajevanje? (Oziroma bi svoj pristop k pomlajevanju rada obogatila še s čim?) Mamice in podjetnice nimamo toliko časa, da bi same dnevno vsakič izvajale vaje, zato je nastal moj ZLATI LIFTING. Pomladil bo vaš obraz in vam hkrati prihranil dragoceni čas!

TERAPEVTSKI KOTIČEK

Potrebujete celostni reset ali globoko sprostitev? Imate zdravstvene težave , mišične napetosti, čustvene blokade? Ste pod stresom? Vam veliko pomeni preventiva? Izberite si tretma zase!