Kontaktiraj me

"Že po enem tretmaju Podjetniški reset, se mi je živčni sistem občutno umiril, glavobol, s katerim sem prišla, je popolnoma izginil in začutila sem svež val energije."
Izjemna ženska, ki se zaveda svoje unikatnosti in notranje moči. Njen dotik in pravi občutek za človeka je enostavno ČAROBEN! Že po enem tretmaju Podjetniški reset se mi je živčni sistem občutno umiril, glavobol s katerim sem prišla, je popolnoma izginil in začutila sem svež val energije. Iz srca priporočam Sanjin Čarobni dotik vsem ženskam in tudi moškim. Podjetništvo zna biti zelo naporno, zato je izrednega pomena, da skrbimo za svoje psihofizično zdravje.
Mojca Korelc
MojCoaching

"Po četrtem tretmaju so glavoboli praktično izginili. Zdelo se je kot čudež. Nikoli ne bi verjela, če ne bi izkusila na lastni koži!"

Naključje je hotelo, da sva se s Sanjo po dolgih letih srečali. Takrat so se me pogosto lotevali glavoboli, ki jim nisem mogla najti vzroka. Sanja me je povabila na obrazno refleksoterapijo in svetlobno terapijo Bioptron. Nisem sicer vedela, kaj sploh lahko pričakujem, a vesela bi bila že najmanjše spremembe na bolje. Že med prvim obiskom - popolna sproščenost... Domov sem prišla kot prerojena. Razlika v počutju je bila iz tedna v teden bolj opazna. Po četrtem tretmaju so glavoboli praktično izginili. Zdelo se mi je kot čudež in nikoli ne bi verjela, če ne bi tega izkusila (dobesedno) na lastni koži. Sanja ima res zlate roke. ❤️
Vesna

"Težave, s katerimi sem prišla, so kar čudežno izzvenele."

Draga Sanja, tvoj obrazni tretma, ki si mi ga naredila, je NORO dober. Fenomenalen! Tak občutek, da bi kar poletel. Čisto sem se sprostila, težave, s katerimi sem prišla k tebi, so kar čudežno izzvenele... Res jo toplo priporočam vsem za sprostitev in regeneracijo.
Alenka Cebron Kalauzović

"Vnetja so se po nekaj obiskih umirila in prvič po dolgih letih sem bila spet povsem brez antibiotikov."

Tremaji pri Sanji so posebna izkušnja. Sprva nisem vedela, kaj naj pričakujem, ko pa sem poizkusila, je name vplivalo zelo pozitivno. Z njeno obrazno refleksoterapijo in toplotno terapijo je bilo zame tudi uspešno, kar se tiče težave zaradi katere sem prišla. Vnetja so se po nekaj obiskih umirila in prvič po dolgih letih sem bila spet brez antibiotikov, ki sem jih drugače jemala zelo pogosto. Po terapijah pri Sanji je bilo moje telo tudi bolj sproščeno in pripravljena sem bila spet na nove zmage v življenju. Priporočam jo vsakomur!
Marta

"Vsakič se počutim odlično in ta občutek traja še dolgo po terapiji."

Sanja ima res čarobni dotik. Vsakič se pri njej počutim odlično in ta občutek traja še dolgo po terapiji. Ima tudi veliko znanj, zato so njene terapije vse prej kot klasične. Pričakujete lahko, da vam bo ponudila prav tisto, kar je najboljše za vas in vaše trenutne potrebe. Toplo in iz srca jo priporočam, saj je resnično vrhunska, intuitivna, srčna in ima za pokazat že veliko rezultatov.
Maja Kure
Plan8/ coach in trener

"Že prej enkrat sem bila deležna barsov, a nisem zaznala sprememb. Samo en obisk pri Sanji mi je odprl vrata do nove zaposlitve."

Barsi, kaj je to? Slišala večkrat, skušala razumet vse nagovore in povabila za različne dejavnosti, ampak nič mi ni jasno, kaj to dejansko je. Spremeni življenje. Kako?!! Že prej enkrat sem bila deležna barsov, a nisem zaznala sprememb. Samo en obisk pri Sanji mi je odprl vrata do nove zaposlitve. In to take, ki sem si jo prav želela in iskala že 3 leta. Dejansko po terapiji je zazvonil telefon. Zdaj verjamem, da lahko tako hitro delujejo. Ja, in res spreminjajo življenje, samo dovoliti si je treba in bit jasen v svojih namerah, željah.
Urška Vajda

"Učinek njenih tretmajev seže mnogo dlje od zgolj fizičnega telesa. "

Super izkušnja. Sanja je es čudovita oseba, ki nima zgolj čarobnih prstkov, ampak tudi veliko srce. Terapevtski učinek njenih tretmajev seže mnogo dlje od zgolj fizičnega telesa in resnično priporočam vsakemu, da doživi to izkušnjo.
Melita Rupnik
Čarobnost življenja

"Boljši spomin, boljša koncentracija, lažje obvladljiv stres in zmanjšan tremor rok."

3 leta raznih preiskav, od srca, glave itd., vse neuspešne pri iskanju vzroka težave. 2-krat odpovedana motorika roke in od takrat tremor obe rok. Po 12 obraznih terapijah se je tresenje zelo popravilo in je minimalno. Poleg tega, da so mi terapije pomagale pri problemu, zaradi katerega sem prišla, so me tudi zelo sprostile in vsakič sem se razveselila nadaljnje terapije. Sprememba je bila vidna po vsaki terapiji. Sanja mi ni pomagala samo pri problemu, zaradi katerega sem prišla, ampak mi je svetovala za vsako težavo, ki me je težila. Lahko sem ji zaupala in proti koncu terapij, sem že s težavo odhajala domov, saj sem se že pri njej počutila kot doma.
Aleša

"Zaradi Sanjine energije in radovednosti sem se odločila za Japonski lifting ( Zlati lifting). Navdušena sem bila, ker je metoda res nežna, a učinkovita. Je prav osvežila moj obraz in z veseljem se vračam k njej."

Sanjo sem spoznala po na-ključ-ju (itak je vse na ključ) in se zaradi njene energije (in čiste radovednosti) odločila za japonski lifting. Navdušena sem bila, ker je metoda res nežna, a učinkovita. Imela sem občutek, da je prav osvežila moj obraz in z veseljem se vračam k njej, da poskrbim Nase. Vase. Zase. Sanjo priporočam vsem tistim ženskam za takrat, ko imate polno glavo misli, ki ne dajo miru, da njen čarobni dotik poskrbi za reeees globoko sprostitev celega telesa (čeprav dela samo na obrazu). Posebej vsem tistim, ki vam boleče metode niso blizu in obožujete nežen dotik s ščepcem čaranja. Z veseljem jo priporočam naprej tudi mojim strankam. Hvala ti Sanja, nekaj čarobnega imaš v dotiku. 🙂
Melita Močnik Okorn
freshka.si

"Migrene se po 5 do 5 obiskih, kljub zelo stresnemu življenju in prelomnim situacijam, niso več ponovile."

Ko sem prvič spoznala Sanjo, nisem vedela, s čim se ukvarja oz sem razumela, da dela refleksno terapijo stopal, kar mi je bilo najbolj znano. Dolgo sem odlašala ali bi šla do nje. No pa sem si rekla grem poizkusit, to čudo od masaže. Občutek po tretmaju je bil čudovit, lebdela sem. A po nekaj urah sem doživela migreno. Migrene so se pri meni pojavile po porodu, v zelo hudih oblikah. Sanja mi je povedala, da je to lahko reakcija na terapijo in dober znak, da se telo odziva in sprejema signale. Predlagala je še nekaj terapij, da bi migrene omilila ali celo odpravila. Seveda sem bila skeptična, nesigurna. Po vrhu vsega pa še brez denarja. A sem si rekla ali bi rada še trpela te neznosne bolečine in oslabljen vid ali si boš pomagala. In zmenili sva se za tedenske terapije. Oddelale sva jih še nekaj 4 do 5 in od takrat, kljub zelo stresnemu življenju in prelomnim situacijam, se migrene niso več ponovile. Hvaležna sem ji za zlate roke in da je s svojim znanjem, predvsem pa svojo osebnostjo in človečnostjo pomagala do moje ozdravitve.
Urška Vajda

"Tisti filing, ko na vseh nivojih uživaš trenutek in se čisto, ampak res čisto, odklopiš."

Danes sem se razvajala na refleksni masaži obraza pri Sanji. To je nekaj najboljšega EVER! Tako sem se sprostila, da sem zaspala 🙂 in v enem trenutku sem predla od zadovoljstva 🙂 🙂 🙂 to je bil tisti filing, ko na vseh nivojih uživaš trenutek in se čisto, ampak res čisto, odklopiš. Zdaj mi je žal, da nisem naredila slikice prej in potem.... bom drugič, ker bom definitivno še šla. Priporočam jo vsakemu in kot stranski učinek dobite še anti-age delovanje.
Klavdija Verlak

"K Sanji prihajam že nekaj let. Njeni tretmaji so hkrati zdravje, sprostitev in meditacija. Poskrbljeno je za občutek varnosti, sprejetosti in popolne predaje. Vse skrbi ostanejo zunaj, kjer se tačas transformirajo tudi one."

K Sanji prigajam že nekaj let. Zakaj? Njeni obrazni tretmaji so hkrati zdravje, sprostitev in meditacija. Vedno me prevzame njena predanost delu in energiji, ki ju vloži, da se pri njej počutimo lepo in prenovljeno, vsakič znova, vsakič posebej. Tu se lahko zares sprostim in prepustim njenim dlanem. Poskrbljeno je za občutek varnosti, sprejetosti in popolne predaje. Sanja razvaja vse čute... poleg dotika poskrbi tudi za zdravilne arome in ušesa božajoče zvoke. Pravo pravcato razvajanje 🙂 K vsaki stranki pristopi osebno in celostno. Zunanji svet v salon nima vstopa in tako tudi vse skrbi ostanejo zunaj, kjer se tačas transformirajo tudi one.
Andreja

"Energijski facelift...čutila sem signale po celem telesu. Odšla sem bolj lahkotna in vedra. Nikoli nisem doživela podobnega tretmaja, to je nekaj posebnega in rada bi si ga nudila vsak teden."

Rada bi se vam zahvalila za čudovito masažo obraza, Energijski facelift. Doživetje je nepozabno. Moj obraz se je sprostil in sijal še nekaj dni. Med tretmajem sem čutila signale po celem telesu. Odšla sem bolj lahkotna in vedra. Nikoli nisem doživela podobnega tretmaja, to je nekaj posebnega in rada bi si jo nudila vsak teden.! Hvala za fantastično izkušnjo.
Matejka Marolt

"Z Access barsi sem imela neprepričljivo prvo izkušnjo. Odločila sem se, da jim dam še eno priložnost. Pri Sanji so moji prvotni dvomi izpuhteli, izredno pozitivna in intenzivna izkušnja."

Z metodo ACCESS BARS sem imela neprepričljivo prvo izkušnjo. Kljub temu sem čutila, da je nekaj na tem in kar nekaj prijateljev, ki jim zaupam, mi je zatrjevalo, da delujejo. Zato sem se odločila, da dam "barsom" še eno priložnost. Šla sem na terapijo k Sanji in vsi moji prvotni dvomi so izpuhteli. Tokratna izkušnja je bila izredno pozitivna. Vsekakor jo bom še ponovila. K Sanji grem vedno zelo rada, saj dela profesionalno, je prijazna, predvsem pa se pri njej vedno dobro počutim. Vsakomur bi toplo priporočila obisk pri njej, ne glede na terapijo, za katero bi se odločili.
Nada