Kontaktiraj me

_MG_1611 (3)

Sem Sanja, dipl. profesorica španščine in sociologinja kulture, mamica, ljubiteljska slikarka ter strastna popotnica. Predvsem pa sem ženska, ki je po zelo turbolentni preteklosti, polni bolečine, strahu in izgub, našla sebeprižgala svoje iskrice in si vrnila svoj notranji žar.

Pomembna pri tem je bila odločitev zase; odločitev, da hočem od svojega življenja nekaj več. S tehnikami, ki jih redno uporabljam tako na sebi, kot v svojem poslu, pa sem svoje življenje premaknila nepredstavljivo drugam. Moje delo je tudi moje življenje.

Poleg skrbi za moje notranje počutje in zdravje mi od nekdaj veliko pomeni tudi skrb za svoj obraz. Obraz je ogledalo naše duše, našega zdravja. Na njem se, če ne skrbimo zase, globoko odslika naša pot. Vsaka globoka guba kaže na to, katero čustvo smo tako globoko vpisali vase, česa ne spustimo, kje smo se ujeli (pa ne samo z obrazom, to se zgodi s celim našim telesom). Brez notranjega življenja in pretočnosti pa naše oči izgubijo svoj žar. Obraz nam veliko pove o nas, poleg tega pa je dotik obraza že sam po sebi tako intimen, zdravilen in negovalen.

Ni naključje, da so v moje življenje prišle ravno take tehnike, ki so združile oboje. Ko sem odkrila, da lahko preko obraza tako globoko vplivam na svoje počutje, zdravje in ravnovesje, na celo telo, hkrati pa poskrbim za svoj izgled se je vse poklopilo. Tudi barsi so tehnika, ki je moje življenje obrnila na 100 obratov in se začuda, hehe, izvajajo na glavi. In iz mojega raziskovanja se je tako rodila tudi moja nova poklicna pot. 

 

Tej poti sem kasneje dodala tudi poučevanja. Licencirala oz certificirala sem se za vodenje Access bars delavnic. Učim tudi Masažo 5-ih kontinentov (čudovito masažo celga telesa, ki je ob tem tudi energijski tretma In danes imam tudi svojo znamko Byti flow.

MOJI POUDARKI

RADA IMAM CELOSTNI PRISTOP

Ker sem tako metodo odkrila, lahko to danes rečem: rada imam celostni pristop, nekaj, kar deluje na fizični, čustveni, miselni in energijski nivo hkrati.
Kadar umirimo misli lahko pridemo v pravi stik s sabo.

Ko sprostimo čustvene blokade (ne da bi se pri tem zapletali v  zgodbe, ampak se pri meni to zgodi mimogrede na masažni mizi), se počutimo v telesu veliko bolje. Ne gre za to, da bodo vsi problemi našega sveta v trenutku odleteli, ampak za to v kakšni poziciji smo mi do njih. In tu je ta magični korak, ki vam ga pomagam najti! V bistvu je tako preprosto, nikamor ne rabimo, samo nazaj v svoj objem!  

Večina nas zelo rada sliši zgodbe. Predvsem tiste, kako je kdo tako zelo zbolel ali padel na tako dno in se potem  pobral. In potem nas zanima: Ja kako mu/ji je uspelo? Jaz pa bi rada pokazala in vam dala nekaj drugega! Kako lahko ohranjamo ravnovesje, ne glede na to, kaj se nam je zgodiloIn kako lahko med stresom vozimo slalom! In ne samo to! Kako je lahko življenje vsakič boljše, bolj polno, bolj pristno in bolj vaše. Kako ste lahko v svojem življenju veliko bolj prisotni.

Z MANO SE LAHKO SREČATE:

Z veseljem se odzovem tudi na predstavitev tehnik, ki jih uporabljam.