fbpx

Kontaktiraj me

Kdo sem

Sem Sanja, dipl. profesorica španščine in sociologinja kulture, mamica, ljubiteljska slikarka ter strastna popotnica. Predvsem pa sem ženska, ki je po zelo turbolentni preteklosti, polni bolečine, strahu in izgub, našla sebe, prižgala svoje iskrice in si vrnila svoj notranji žar.

Pomembna pri tem je bila odločitev zase; odločitev, da hočem od svojega življenja nekaj več. S tehnikami, ki jih redno uporabljam tako na sebi, kot v svojem poslu, pa sem svoje življenje premaknila nepredstavljivo drugam. Moje delo je tudi moje življenje.

Poleg skrbi za moje notranje počutje in zdravje mi od nekdaj veliko pomeni tudi skrb za svoj obraz. Obraz je ogledalo naše duše, našega zdravja. Na njem se, če ne skrbimo zase, globoko odslika naša pot. Vsaka globoka guba kaže na to, katero čustvo smo tako globoko vpisali vase, česa ne spustimo, kje smo se ujeli (pa ne samo z obrazom, to se zgodi s celim našim telesom). Brez notranjega življenja in pretočnosti pa naše oči izgubijo svoj žar. Obraz nam veliko pove o nas, poleg tega pa je dotik obraza že sam po sebi tako intimen, zdravilen in negovalen.

Ni naključje, da so v moje življenje prišle ravno take tehnike, ki so združile oboje. Ko sem odkrila, da lahko preko obraza tako globoko vplivam na svoje počutje, zdravje in ravnovesje, na celo telo, hkrati pa poskrbim za svoj izgled se je vse poklopilo. Tudi barsi so tehnika, ki je moje življenje obrnila na 100 obratov in se začuda, hehe, izvajajo na glavi. In iz mojega raziskovanja se je tako rodila tudi moja nova poklicna pot. */ Vas zanima MOJA POT?/ 

MOJI POUDARKI

 • Da je prijetno, nežno, neboleče in sproščujoče.
 • Da ima takoj vidne učinke.
 • Da ne vzame preveč časa. Kot mama in zraven še podjetnica vem, kaj pomeni čas! Nimam se časa po cele dneve ukvarjati s seboj, zato sem ravno zdaj še bolj hvaležna za te metode, ki v urici na teden (za redno skrb zase) naredijo ogromno. Že ena sama pa nas popolnoma resetira!
 • Da hkrati tudi pomlajuje celotno telo in obraz
 • Da ustvariš stik s seboj
 • Da vam omogoča čutiti, izražati in živeti sebe na lahkoten način

RADA IMAM CELOSTNI PRISTOP

Ker sem tako metodo odkrila, lahko to danes rečem: rada imam celostni pristop, nekaj, kar deluje na fizični, čustveni, miselni in energijski nivo hkrati.
Kadar umirimo misli lahko pridemo v pravi stik s sabo.

Ko sprostimo čustvene blokade (ne da bi se pri tem zapletali v  zgodbe, ampak se pri meni to zgodi mimogrede na masažni mizi), se počutimo v telesu veliko bolje. Ne gre za to, da bodo vsi problemi našega sveta v trenutku odleteli, ampak za to v kakšni poziciji smo mi do njih. In tu je ta magični korak, ki vam ga pomagam najti! V bistvu je tako preprosto, nikamor ne rabimo, samo nazaj v svoj objem!  

Večina nas zelo rada sliši zgodbe. Predvsem tiste, kako je kdo tako zelo zbolel ali padel na tako dno in se potem  pobral. In potem nas zanima: Ja kako mu/ji je uspelo? Jaz pa bi rada pokazala in vam dala nekaj drugega! Kako lahko ohranjamo ravnovesje, ne glede na to, kaj se nam je zgodilo. In kako lahko med stresom vozimo slalom! In ne samo to! Kako je lahko življenje vsakič boljše, bolj polno, bolj pristno in bolj vaše. Kako ste lahko v svojem življenju veliko bolj prisotni.

Z MANO SE LAHKO SREČATE:

 • Na individualnem tretmaju. Izberete ga pod zavihki, če se ne morete odločit, pa brez skrbi, vam pri tem pomagam.
 • Na access bars delavnici oz. delavnicah access consciousness
 • Osebnem ali online posvetu (kontaktirajte me za termin).
 • Za še bolj konkretno in osebno obravnavo, pa je tu individualni paket »Magnetno privlačna življenju, ki ga želiš«.
  Tole je namenjeno tebi, če si ženska, mamica, podjetnica ali vse hkrati in te baše čas. Dobila boš vprašalnik, ki ti bo že sam razjasnil marsikaj in te povezal s pravo ti. Iz izkušenj vem, kje so hakeljci in bližnjice. Program je sestavljen tudi tako, da se malo vidiva, da začutiš čarovnijo na masažni mizi. Dobila pa boš tudi čudovite, preproste a učinkovite online vaje oz. posnetke, ki ti bodo prihranili čas in dali veliko. Tudi moje mentorstvo je vključeno. Slišali se bova po skypu in sčarali nekaj norega v živo. Kako se te veselim! 

Z veseljem se odzovem tudi na predstavitev tehnik, ki jih uporabljam.