Kontaktiraj me

(Podjetniški) Reset

DRAGE PODJETNICE IN PODJETNIKI!
Besedo podjetniki lahko tudi zamenjate, kajti tako kot vse na tem svetu, vsi mi potrebujemo NUJEN RESET!

Kolikokrat vas je življenje že tako zmatralo, da bi se najraje od vsega odklopili? 

Verjetno vam samim enostavno ne gre? Popolnoma vas razumem, kajti v tem hitrem tempu življenja si človek težko sam od sebe oddahne ali umiri. 

Konstanten hiter tempo življenja tudi v telesu ustvari drugačno in višjo frekvenco. Ko smo v sebi na stotih obratih se um težko umiri. Zato potrebujemo nekaj, kar bo naš sistem upočasnilo in aktiviralo parasimpatični živčni sistem. Šele nato se bo umiril (poleg telesa) tudi um.

Obstajajo različna stanja, ki opozarjajo na to, da je telesu nečesa preveč:

  • Lahko je to občutek ZMRZNJENEGA RAČUNALNIKA.  Težko se zberete, pozabljate ali pa dobesedno kar zablokirate. In bi tisti trenutek rabili TIPKO RESET!
 
  • Ali pa čez dan še gre, potem pa se ob prihodu domov počutite kot OŽETA CUNJA. Niti kančka energije več. Čakajo pa vas še kakšna domača opravila.  In vaši domači, otroci, ki si želijo še nekaj od vas. Mogoče tudi biznis. Vi pa tako razdraženi in utrujeni, da vam ni do ničesar. Telo kriči!
 
  • Lahko je slab tudi vaš SPANEC. Preveč stresa pusti posledice tudi na hormonskem sistemu, na nadledvičnih žlezah. Posledično je tudi spanec slab, rahel. To pomeni, da je tudi naravna nočna regeneracija onemogočena…


Jaz vas popolnoma razumem, ker sem se tudi sama znašla v takih situacijah, ko je bilo vsega preveč. 

Tudi mene je telo opozorilo. Moj pristop je danes, po vseh teh letih nadgradenj in izkušnje celosten in kar se RESET TRETMAJA tiče popolnoma regenerativen. 

TUDI, KO JE VAŠ POSEL (ali življenje) STRAST IN UŽITEK ZRAVEN SPADA ŠE MARSIKAJ

Ne poznam podjetnice (poznam pa jih zelo veliko) katere posel bi bil samo užitek.  In res je tudi, da se velikokrat online in offline predstavlja popolna slika strastne podjetnice. Še posebaj tiste, ki se ukvarja z zdravjem in počutjem ljudi. Saj veste: »da nebi kdo pomislil, da pa jaz kdaj ne zmorem. Da mi je težko«. Ampak vsi smo samo ljudje.

Jaz bi rada pokazala drugačno sliko in ponudila prostor tistim pravim, pristnim občutkom.

Tudi moj posel je užitek in strast.. To da preko dotika omogočam drugim tisto pravo sprostitev in regeneracijo je tisto ob čemer meni igra srce. To, da poučujem me zelo polni in veseli! 

Ampak! Moje delo ni samo to. Poleg vodenja tečajev, poleg izvajanja tretmajev je tu še skrb za objave, marketing, sestanki, telefonski pogovori, računalnik,  pisanje. Tu sta še 2 otroka. Vrtec, šola. Koordiniranje vsega tega. Skrbi. 

In kakor me tisto prvo polni, me lahko vse to kar spada zraven izčrpa. Še predstavljam si ne kaj bi bilo, če tudi tisto glavno nebi bila moja strast.

Za vsakega starša v podobni situaciji je že to dejstvo dovolj, da nujno potrebuje reset.

Alarm v meni je pred leti sprožilo usposabljanje na “ženskem podjetništvu” in prevečkrat slišane besede: » izgorelost, izčrpanost, utrujenost, zmanjka mi energije, toliko skrbi imam«…

Še preden sem se zavedla in izkusila kaj to v praksi pomeni sem čutila, da tukaj potrebujemo pomoč in spremembe.

Danes je moj pogled na to tematiko po vseh praktičnih izkušnjah še poglobljen. Še večji smisel in pomen vidim v tem, da se znamo ustaviti. Obnavljati. Poskrbeti za svoje telo. 

ENOSTAVNO JE TO NUJA!

Za voljo zdravja, posla, družine. Za voljo kvalitete življenja!

TAKO SE JE RODIL MOJ TRETMA – PODJETNIŠKI RESET.

Tako podjetniki, kot starši nimamo časa na pretek. Zato potrebujemo tretma, ki nas zajame celostno in zresetira tako živčni sistem, um, kot telo. To je (Podjetniški) Reset! Tretma vas zaobjame tako celostno, da vam ni potrebno na pet koncev, da bi se globinsko resetirali. Zgodi se že v 1 uri. 

In neprecenljivo! Končno vam ni potrebno poleg vsega ostalega garati še za svoje počutje! Vaše edino delo je, da se uležete na masažno mizo. 

POZNAM GUMBE (refleksne točke) NA VAŠEM TELESU, KJER PRITISNEM NA TIPKE RESET. REFLEKSNOCONSKA MASAŽA OBRAZA POŠILJA (preko meridianov, preko krvnega obtoka) IMPULZE REGENERACIJE V TELO.
PODJETNIŠKI RESET, bo naredil prav to, kar se zgodi z računalnikom, ko ga zaženemo na novo. Na enkrat spet vse deluje, je tekoče in spontano. In zgodi se skoraj tako hitro.

Pričaral vam bo nasmeh na celo vaše telo:

Še posebej je to pomembno za ženske! Ko smo povezane s sabo, s svojo energijo in telesom, odpade marsikatera skrb. Stvari se odvijejo spontano in postanemo resnično magnetne! Ko smo v pravem stiku s sabo se situacije, ki jih rabimo na nas prilepijo same

ZELO POMEMBNO: ZAČUTIMO SE ŠELE, KO SE ZA TRENUTEK USTAVIMO

Dostikrat so naše glave tako polne skrbi. Ker se miselno na enkrat z vsem preobremenimo, se počutimo, kot bi premikali gore. In če neprestano hitimo ostajamo ves čas v glavah. Telesa se niti ne zavedamo, zelo plitvo tudi dihamo. Ista situacija je lahko z umirjenim živčnim sistemom in umom popolnoma drugačna izkušnja.

Pod vsemi temi skrbmi in hitenjem se v našem telesu skrivata notranja pomirjenost in tudi užitek. Naša telesa imajo enormno sposobnost obnove! Za kar smo lahko zelo hvaležni! 

 

Največje vprašanje ljudi je: Kako se umiriti? KONČNO LAHKO SKRB O TEM “KAKO?” PREPUSTITE NEKOMU DRUGEMU! ZAUPAJTE JO IZKUŠENEMU STROKOVNJAKU!
ŠE NEKAJ MALEGA O TRETMAJU

Tretma PODJETNIŠKI RESET je kombinacija akupresure, taoističnih tehnik, energijskih tehnik in obrazne refleksoterapije. Izvajam ga na obrazu (ki je naše telo v malem), na celotni glavi, včasih tudi vratu in ramenih.  Po potrebi ga sproti prilagodim posamezni osebi in njenim potrebam. To pomeni, da je lahko kombiniran tudi z refleksnimi točkami na stopalih ali dlaneh.

Odlično je to, da se reset zgodi že ob enem obisku. Za bolj dolgotrajno in globinsko regeneracijo so dovolj občasni obiski. Ko pa si ga privoščite 1x tedensko, pa boste vi in vaše telo funkcionirala popolnoma drugače!

Čeprav sem pisala v ženskem jeziku vse to velja tudi za moške, ki se najdete v podobni situaciji. Lahko pa sta vam zgolj potrebna boljši fokus in produktivnost!

Zato, da potrebujete reset, pa ne rabite svojega podjetja. Dovolj je, da živite življenje.

Namenjen je vsakemu, ki se v svojem življenju počuti prenatrpano, preobremenjeno in ga je nujno potreben!

DOBRODOŠLI V NOVO, BOLJ SPROŠČENO IN LAHKOTNO VERZIJO SEBE!
»Že po enem tretmaju, Podjetniški reset, se mi je živčni sistem občutno umiril, glavobol s katerim sem prišla je popolnoma izginil in začutila sem svež val energije«
Mojca Korelc
MojCoaching

PRIJAVA