Kontaktiraj me

Podjetniški reset

DRAGE PODJETNICE IN PODJETNIKI!

In tudi če svojega podjetja nimate..čisto vsi kdaj potrebujemo reset!

Se tudi vi kdaj počutite kot ZMRZNJEN RAČUNALNIK?  Težko se zberete, pozabljate ali pa dobesedno kar zablokirate. In bi tisti trenutek rabili TIPKO RESET?  

Ali pa čez dan še gre, potem pa se ob prihodu domov počutite kot OŽETA CUNJA. Niti kančka energije več. Čakajo pa vas še kakšna domača opravila.  In vaši domači, otroci, ki si želijo še nekaj od vas. Vam pa pred očmi mežika samo kavč.

Jaz vas popolnoma razumem, ker sem se sama znašla v takih situacijah in še se. Ampak vem kako si pomagati. In imam rešitev tudi za vas!

TUDI, KO JE VAŠ POSEL STRAST IN UŽITEK ZRAVEN SPADA ŠE MARSIKAJ

Ne poznam podjetnice (poznam pa jih veliko) katere posel bi bil samo užitek.  In res je tudi, da se velikokrat online in offline predstavlja popolna slika strastne podjetnice. Še posebaj tiste, ki se ukvarja z zdravjem in počutjem ljudi. Saj veste: »da nebi kdo pomislil, da pa jaz kdaj ne zmorem«. Ampak vsi smo samo ljudje.

Jaz bi rada pokazala drugačno sliko in ponudila prostor tistim pravim, pristnim občutkom.

Tudi moj posel je užitek in strast.. To da preko dotika omogočam drugim tisto pravo sprostitev in regeneracijo in lažje korake naprej je tisto ob čemer meni igra srce.

Ampak! Moje delo ni samo to. Poleg izvajanja tretmajev je tu skrb za objave, za marketing, sestanki, telefonski pogovori, računalnik,  pisanje. Tudi skrbi. In kakor me tisto prvo polni, me lahko vse to kar spada zraven čisto izčrpa. Še predstavljam si ne kaj bi bilo, če tudi tisto glavno nebi bila moja strast.

Poleg tega sem mama (brez babic, varstva in kuhanih kosil) in s partnerjem, ki je veliko odsoten. Za vsako mamo v podobni situaciji je že to dejstvo dovolj, da ima nujno potrebo po resetu.

Alarm v meni pa je sprožilo usposabljanje na ženskem podjetništvu in prevečkrat slišane besede: » izgorelost, izčrpanost, utrujenost, zmanjka mi energije, toliko skrbi imam«…

Že pred odprtjem svojega podjetja sem bila v stiku z veliko podjetnicami. Na podjetniškem usposabljanju nas je bilo več 100. Med mnogimi bodočimi in tudi obstoječimi, dolgoletnimi podjetnicami sem zaskrbljujoče prevečkrat slišala besedo »izčrpanost, izgorelost«… In to je v meni sprožilo alarm!

TAKO SE JE RODIL MOJ TRETMA – PODJETNIŠKI RESET.

Podjetnice in mamice nimamo časa na pretek. Tretma vas zaobjame tako celostno, da vam ni potrebno na pet koncev, da bi se globinsko resetirali. To se na moji masažni mizi zgodi že v urici.

In neprecenljivo! Končno vam ni potrebno poleg vsega ostalega garati še za svoje počutje! Tokrat opravim delo namesto vas, jaz.

POZNAM GUMBE NA VAŠEM TELESU, KJER PRITISNEM NA TIPKE RESET. RAVNOVESJE NE LEŽI NA ZUNAJ. VSE JE ŽE V VAS!
PODJETNIŠKI RESET, bo naredil prav to, kar se zgodi z računalnikom, ko ga zaženemo na novo. Na enkrat spet vse deluje, je tekoče in spontano. In zgodi se skoraj tako hitro.

Pričaral vam bo nasmeh na celo vaše telo:

Še posebej je to pomembno za ženske! Ko smo povezane s sabo, s svojo energijo in telesom, odpade marsikatera skrb. Stvari se odvijejo spontano in postanemo resnično magnetne! Ko smo v pravem stiku s sabo se situacije, ki jih rabimo na nas prilepijo same

ZELO POMEMBNO: ZAČUTIMO SE ŠELE, KO SE ZA TRENUTEK USTAVIMO

Dostikrat so naše glave tako polne skrbi. Ker se miselno na enkrat z vsem preobremenimo, se počutimo, kot bi premikali gore. In če neprestano hitimo ostajamo ves čas v glavah. Telesa se niti ne zavedamo, zelo plitvo tudi dihamo.

Pod vsemi temi skrbmi in hitenjem pa se v našem telesu skrivata notranja pomirjenost in tudi užitek. Vse je že tu in čaka, da se za trenutek ustavimo. Ker vem kako težko je to narediti sam, sem zato tu jaz, da vam pri tem pomagam!

KONČNO LAHKO SKRB O TEM “KAKO?” PREPUSTITE NEKOMU DRUGEMU! ZAUPAJTE JO MENI!
ŠE NEKAJ MALEGA O TRETMAJU

Tretma PODJETNIŠKI RESET je kombinacija akupresure, taoističnih tehnik, energijskih tehnik in obrazne refleksoterapije. Izvajam ga na obrazu (ki je naše telo v malem), na celotni glavi, včasih tudi vratu in ramenih.  Po potrebi ga sproti prilagodim posamezni osebi in njenim potrebam.

Odlično je tudi to, da se reset zgodi že ob enem obisku. Za bolj dolgotrajno in globinsko regeneracijo so dovolj občasni obiski. Ko pa si ga privoščite 1x tedensko, pa boste vi in vaše telo funkcionirala popolnoma drugače!

Čeprav sem pisala v ženskem jeziku vse to velja tudi za moške, ki se najdete v podobni situaciji. Lahko pa sta vam zgolj potrebna boljši fokus in boljša produktivnost!

Zato, da potrebujete reset, pa ne rabite nujno svojega podjetja.

Namenjen je vsakemu, ki se v svojem življenju počuti prenatrpano, preobremenjeno in ga je nujno potreben!

DOBRODOŠLI V NOVO, BOLJ SPROŠČENO IN LAHKOTNO VERZIJO SEBE!
»Že po enem tretmaju, Podjetniški reset, se mi je živčni sistem občutno umiril, glavobol s katerim sem prišla je popolnoma izginil in začutila sem svež val energije«
Mojca Korelc
MojCoaching

PRIJAVA