Kontaktiraj me

Terapevtski kotiček

TERAPIJE SORENSENSISTEM™

Potrebujete celostni reset ali globoko sprostitev?

Imate zdravstvene težave , mišične napetostičustvene blokade?

Ste pod stresom?

Vam veliko pomeni preventiva?

Izberite si tretma zase!

Metode Sorensensistem™ so metode svetovno znane refleksoterapevtke Lone Sorensen in so po svetu priznane že 40 let. Lone je izredno predana svojemu poslu, ves čas potuje, predava, raziskuje in jih nadgrajuje. Svoje šole ima po 28 državah sveta. Obrazna refleksoterapija je njena kraljica in od kar sem jo odkrila, je tudi moja prav posebna poslastica! Lone je več let raziskovala in kombinirala različne metode iz različnih držav sveta. Spajala jih je s sodobnejšimi, znanstveno podprtimi tehnikami. Tako je ustvarila to edinstveno in zelo učinkovito kombinacijo, ki zajame vse dele človeka: energijski, čustveni, fizični in mentalni nivo. Zato je poleg njenih bogatih in širokih učinkov tretma tako zelo sproščujočResetira celotno telo in duha. Preizkusila sem že veliko stvari, ampak primerljive metode še nisem odkrila. Dokler je ne doživiš, si jo je težko predstavljati. Zame je prav poseben dragulj in prepričana sem, da vas bo očaral!

Moja posebnost je v tem, da svoja znanja rada kombiniram, izobraževala sem se tudi v drugih šolah in na drugih področjih. Za sabo imam tudi skoraj vsa izobraževanja po sistemu Sorensensistem, tako da vsak tretma še posebno obogatim in ga tudi celostno in individualno še bolj podprem. Dostikrat pri svojem terapevtskem delu uporabljam tudi svetlobno terapijo z medicinsko napravo Bioptron, ki vpliva na obnovo naših celic in zelo pospeši regeneracijo in učinke tretmaja na splošno.

Obrazna refleksoterapija

Obrazna refleksoterapija lahko zelo izboljša počutje in pripomore k izboljšanju širokega spektra težav. Poleg tega povečuje vitalnost in krepi imunski sistem. Dobro se obnese tudi pri migrenah, odlična je proti stresu in fantastična preventiva.

Hormonska refleksoterapija

Hormonska refleksoterapija je del obrazne refleksoterapije, ki se še posebej posveča hormonsko pogojenim težavam. Večina tretmaja se izvaja na obrazu, drugače pa gre za kombinacijo dela na obrazu in stopalih.

Stimulacija živca Vagus

Terapija je sestavljena iz obrazne refleksoterapije. Izvaja se na obrazu, delno po vratu, ušesih in stopalih. Po vseh predelih telesa, kjer refleksnoconsko dostopamo do živca vagus in ga s tem celostno in učinkovito stimuliramo ter normaliziramo njegovo delovanje.

85C_7028

Bioptron: svetlobna / barvna terapija

Bioptron je medicinska naprava, ki se uporabljaja v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness, športnih in fizioterapevtskih centrih kakor tudi doma. Svetloba bioptron je polarizirana in zlahka prodre skozi kožo. Usmerjena je v zdravljenje vzroka in ne simptomov. Gre za inovativno tehnologijo brez stranskih učinkov. Njeni odlični rezultati izhajajo iz znanstvenih raziskav in več kot 20 letnih izkušenj.

Tok Sen

Tok sen je starodavna terapevtska masažna tehnika. Izvaja se z lesenim kladivcem in različno oblikovanimi lesenimi dleti. Z lahnim, ritmičnim udarjanjem po energijskih poteh »Sen«, se ustvarijo vibracije, ki potujejo skozi telesna tkiva in tako se sprosti pretok energije. Ritem udarjanja pomaga pri sproščanju celotnega telesa. Deluje globoko skozi mišične ovojnice v mišice. Vibracija doseže globoke predele, ki jih roka ne zmore.