Kontaktiraj me

Tečaj: Masaža lasišča Byuti Flow®

Certificirani tečaji Byuti flow®: AKTUALNI TERMINI TEČAJEV

MODUL 1C: POMLAJEVALNA MASAŽA LASIŠČA

LJUBLJANA 13.6. četrtek (16:00-20:30)


POMLAJEVALNA MASAŽA LASIŠČA (modul 1C)

(Popolnoma samostojen tretma za negovalno masažo lasišča in refleksnoconska masaža lobanje)

Tretma, ki vpliva tako na kvaliteto lasišča, na sprostitev, kot na ravnovesje celega telesa.

BYUTI FLOW® tečaji so popolnoma edinstvena  izkušnja!

TEČAJ MASAŽA LASIŠČA BYUTI FLOW® (modul C1)

Predpogojev za opravljanje tečaja ni.

MODUL 1C:

POMLAJEVALNA MASAŽA LASIŠČA BYUTI FLOW®

Modul 1c je popolnoma samostojen modul, ki se ga lahko udeležite brez opravljenih ostalih dveh modulov Byuti flow®.

V tem modulu se naučite izvajati specifično masažo, masažo lasišča. Za razliko od drugih ponudb na našem tržišču, ki jih že v principu v tej smeri ni veliko, je pomlajevalna masaža lasišča Byuti flow edinstven in popolnoma samostojen tretma, ki se izvaja izključno na lobanji in lasišču. Ne gre se torej za kombinacijo z obrazom, razen zelo kratkega vmesnega vložka, ko vključimo masažo vratu. 

Fokus na obrazu pa imamo v ostalih dveh modulih:

Modul 1A je tisti, ki ponuja izvrstno sprostitveno in pomlajevalno masažo obraza. Zato je modul 1C sestavljen popolnoma drugače in se posveča lobanji in lasišču. Pomlajevalna masaža lasišča

Modul 1B pa posebna kombinacija energijske kopeli, refleksnoconske masaže obraza, točk na glavi in aroma kopeli.

 

Masaža lasišča Byuti flow je za tiste:

1. Ki želite svojim strankam ponuditi dodatno razvajanje po ostalih tretmajih. Veliko ljudem namreč paše masaža lasišča. Tako po masažnih kot po energijskih tretmajih. Je torej odličen dodatek, ki bo obogatil vaše tretmaje ne glede na to kaj delate.

2. Po drugi strani imate lahko stranke, ki imajo težave z lasiščem in potrebujete učinkovito masažno stimulacijo za izboljšanje njegovega stanja.

Pomlajevalna masaža lasišča Byuti flow® odpravlja težave z lasiščem, z izpadanjem las, srbečico, prhljajem…

Pomlajevalna masaža lasišča je popolnoma samostojen in dovolj dolg tretma, da ga lahko uporabite kot samostojno storitev.

Njegovi učinki:

 • zmanjša stresne hormone
 • regulira krvni pritisk
 • izboljša spomin in koncentracijo
 • dvigne razpoloženje 
 • pospeši cirkulacijo
 • odpravlja težave z lasiščem in gostoto las.

Pomlajevalna masaža lasišča Byuti flow ni navadna masaža. Vsebuje skrbno izbrane tehnike in stumulacije tako lobanje kot samega lasišča:

 • refleksnoconsko masažo lobanje
 • masažo in stimulacijo lasišča
 • toplotni spa za lasišče in lase
 • posebno tehniko z gua sho
 • ognjeno masažo
 • pomirjevalno masažo
 • pretok po meridianih
 • refleksne točke
 

Sprošča živčni sistem in hkrati prinese sveži prostor lasem (za kisik, hranila, razprši hormone okoli lasnih korenin…).

Masaža je enako primerna za moške in ženske. Ni odvisna od dolžine las. Kot izvajalci pa jo boste znali po tečaju prilagoditi obema. Modul 1C traja 4 ure. 

Cena za plačilo (do določenega datuma) je 200€ (po tem 250€)

PODPORNI MODUL (ONLINE):

TEHNIČNO-INFORMATIVNA PODPORA VAŠEMU POSLU. Ta del poteka preko spleta in tudi v zaprti facebook skupini. Gre za krajšo 2-urno delavnico ki ji sledi podpora v zapri facebook skupini (podpora glede začetnih vprašanj). Tema podpornega modula  je torej: kako postaviti (ali nadgraditi) svoj terapevtski Byuti Flow® posel. Lahko imate že nekaj tečajev in znanja ampak tukaj še zmeraj stres.

Po navadi si po tečajih prepuščen sam sebi. Po vseh več, kot 40-ih, ki sem jih sama dala čez vem, kako sem tudi sama pogrešala ta del. Podobno je, ko odpreš s.p. Odpreš in še veš ne kaj te čaka. Potem pa se začne praktični del podjetja. Skrb za promocijo, vprašanja o tem kam se obrnit, kaj najprej, kaj je pomembno, kaj ne…In prepuščen si sam sebi. Po mojem tečaju NISI VEČ prepuščen/a sama sebi! Dobil/a boš VSE OSNOVNE POTREBNE INFORMACIJE!

Konec koncev nekdo pride na tečaj in si želi tudi to, čisto novi začetek.  Tukaj imate prostor za tudi taka vaša vprašanja!

Po koncu vsakega modula prejmete tudi pripadajoč promocijski material. Modul C pa je poseben v tem, da prejmete ŽE NAREJENE predloge za uporabo na socialnih omrežjih, v katere vam dodatno dodamo vaš logotip, sliko ali ime. Jih torej prilagodimo vam! (prejmete jih 5 in po vaši želji. Odvisno od tega kateri medij za komunikacijo s strankami  vi osebno največ uporabljate).

Če še nimate logotipa in si želite je v moji ekipi tudi oblikovalka. Moja desna roka, Maja, vam bo pri tem z veseljem pomagala.

2 uri + podpora za začetna vprašanja + čas za dodatno oblikovanje materiala, ki ga prejmete na vaš email. (Logotip ni vštet v to ceno).

Investicija: 120€

Za tiste, ki ste opravili vse tri module je podporni modul GRATIS! Za tiste, ki imate opravljena 2 modula po želji je podporni modul za vas s prilagojeno ceno  (namesto 120 evr) = 40€.

Želim si, da to ni certifikat, ki čaka, ampak znanje, ki ga uporabljate, ki transformira, ki se širi in ki živi!

Dobrodošli na tečaje Byuti Flow® in na modul po vaši izbiri!

Opozorilo: Podporni modul je namenjen samo tistim, ki imate opravljene tečaje Byuti Flow. Ali MODUL 1A, 1B ali 1C oziroma vse.  V primeru opravljenih vseh treh modulov (1A, 1B, 1C) vam pripada GRATIS ZOOM KLIC) oz. je podporni modul vaše darilo. V primeru opravljenih dveh modulov je za vas za  podporni modul cena prilagojena! Najdete jo pod rubriko podporni modul.)

KAKO je nastala znamka BYUTI FLOW?

Svoje znanje iz vseh tehnik pomlajevanja, sem obogatila z mojimi ostalimi znanji, raziskovanji in izkušnjami.

Sem certificirana učiteljica obrazne joge:

po metodi, ki vsebuje tako masažne tehnike, energijske tehnike, kot tudi vaje joge obraza.

Že pred 10 leti sem se izučila v terapevtko naravne metode pomlajevanja: japonski lifting po metodi Sorensensistem. Lone Sorensen me je sicer veliko  bolj obogatila v smislu terapevtskega znanja saj sem pri njej opravila skoraj vse terapevtske nadgradnje. A vseeno me je inspirirala z nežnim in hkrati globinsko učinkovitim pristopom, kakršnega  obožujem tudi sama.

Moja velika inspiracija in zakladnica znanja je bila tudi Savina Atai. Ona je prva, ki me je pred tolikimi leti navdušila nad naravnim pomlajevanjem in prva, pri kateri sem takrat opravila tečaj joge obraza. In tudi po tolikih letih nadaljevala z njo v njeni online šoli, kjer se še vedno polnim z dragocenim in širokim  znanjem. Hvaležna sem za take zakladnice znanja!

Sem tudi energijska terapevtska ( z energijskimi tretmaji se ukvarjam že veliko let (z vsemi, ki jih ponuja AC)  in jih tudi poučujem: Access bars) Ta del moje nadgradnje v Access consciousness-u me je naučil kako ravnati z energijo. Kako jo uporabiti sebi v prid, kako vplivati na lastna prepričanja, kako dostopati do omejujočih podzavestnih vzorcev. Le-te imamo tudi o svojem telesu. In le-ta močno oblikujejo in naše telo in naše življenje. Zato je tudi to pomemben del pri celostnem pomlajevanju;

Tjaša Dorelay, pri kateri sem se udeležila enoletne šole, mi je po drugi strani na drugačen način pokazala, kako se povezati z virom informacij, z zakladnico znanja. Kako dopustiti  to pretočnost, ki se zgodi skozi nas. Že nekaj let delujem na tak način, zato se je tudi moj tretma za pomlajevanje ves čas spreminjal in nagrajeval. Nisem pa si znala to razložiti, kot si znam danes in nisem zaupala dovolj svojemu čutu, kot mu zdaj. To ustvari vztrajnost, nadgradnja in izkušnja.  

 

(Vsa ta leta  sem iz radovednosti in zase raziskovala indijske, tajske, japonske in kitajske tehnike pomlajevanja.

Od nekdaj me ta znanja popolnoma  navdušujejo);

(opravila sem več različnih tečajev in pristopov k pomlajevanju, med drugim tudi pri Fumiko Takatsu)

Ne morem niti mimo krasne duše, Cheri Clampett in ob njej Arturo Peala, pri kateri sem se certificirala za vodenje joga terapije. Cheri je mama joga terpije, iz Santa Barbare. Imela sem jo priložnost poznati tako v živo kot online. Nekateri ljudje nekaj v tebi premaknejo že samo s svojo prisotnostjo. Cheri je ena od njih! Joga terapija vključuje tudi energijski zdravilni dotik. Zavedanje dotika, ljubeča prisotnost  in negovalni namen- Namen brez sodb in brez pričkovanj ali lastnih projekcij na osebo so tisti, ki naredijo dotik popolnoma drugačen in transformativen. Byuti flow vsebuje takšen dotik (ne samo tehniko). In to je njegova miljon dolarska vrednost.

.

Osebno sem imela željo po tem, da se v svoji koži počutim dobro  že »zgodaj«, preden so se gubice sploh začele. 

Že celo življenje me navdušujejo naravne tehnike in zmožnost našega telesa za samoobnovo.

  Od nekdaj me je fasciniralo česa vse je zmožno telo in tudi naša koža, kadar ji damo pravi signal.

Naše telo se lahko in se obnavlja! Vprašanje je samo ali se tega zavedamo in ali kvalitetno  skrbimo zase.

Pomlajevanje nisem preizkušala samo na sebi ampak imam za sabo kar nekaj let izvajanja tretmajev.

Zame pomlajevanje ne pomeni samo zunanji izgled!

Pomeni mi, kako se počutimo v svoji koži. Kako skrbimo zase.  Ali smo sijoče. Ali smo notranje prižgane.

Pomeni mi ali smo s sabo sproščene in zadovoljne. Pomeni mi ali se cenimo take kot smo

in  ali hkrati nežno skrbimo za to, da naše telo izvaja naravni proces samoobnove.

Če bomo sebi ponujale takšno ljubezen  bomo vedno prižgane in mladostne.

Pomlajevalna masaža obraza Byuti Flow zato poskrbi za vse!

Za notranje ravnovesje, za kožo in lifting obraznih mišic in za notranjo vibracijo!

 

Naknadno se je pomlajevalni masaži obraza in prvotni kreaciji pridružila še ena:

čarobni ENERGIJSKI LIFTING  Byuti flow.

Bil je kot logična posledica kreativnega flowa in zopet kombinacij znanj in izkušenj nabranih po poti.

Poleg pomlajevanja me fascinira energija, telo, aromaterapija, terapevtski zvok in tudi prisotnost v tem trenutku.

Ta trenutek je kot dom. Je dom. Si mirna/en in zadovoljen/na ti. .Zgodi se, ko določeno čustveno in energijsko težo in sebe sprostiš in ga ujameš  s pomočjo vseh 5-ih čutov. Včasih zelo težko sam/a. S pomočjo energijskega liftinga BF pa nedvomno doživiš larovnijo prisotnosti, lahkotnosti, čutenja sebe, pomirjenosti, zaupanja in očaranosti.

 

In nato še ena:

Masaža lasišča Byuti flow, ki vsakogar očara!

Mešanice me od nekdaj fascinirajo. Zato sem tudi tokrat uporabila širino svojega znanja in sestavila edinstven

masažni tretma za lasišče in celo lobanjo, refleksne cone telesa po glavi in lobanjske mišice.

»Zaradi Sanjine energije in radovednosti sem se odločila za pomlajevalno masažo obraza. Pri njej ni nikoli enako, tretma se je vedno spreminjal in nadgrajeval in to mi je zelo všeč. Pri Sanji si vsakič zelo prijetno presenečen. Navdušena sem, ker je njen pristop res nežen in učinkovit. Ko sem opravila redne zaporedne obiske je prav osvežilo moj obraz in z veseljem se še zmeraj vračam k njej!«
Melita Močnik Okorn
freshka.si

Kaj vse vam je še na voljo po tečaju:

1.) Nakup VIDEO PRIKAZA masaže. Velika posebnost, kajti ta opcija po tečajih v živo ni samoumevna oz. se po redkih pojavi. Po vseh mojih, ki sem jih jaz opravila v živo te možnosti nikoli ni bilo! Ker vem kako olajša vadbo sem se odločila ponuditi to opcijo in sem videe ustvarila za vas, ki jo potrebujete! Masažo lasišča v videu izvajam sama in sicer tako kot smo se na tečaju naučili je v videu vse tudi praktično prikazano. V video tečaju masaže lasišča, ki je namenjen SAMO UDELEŽENCEM TEČAJA. Torej ne gre se za online tečaj ampak za praktični video po tečaju, za tiste, ki ste na tečaju v živo že bili in prejeli tudi ves teoretični del. Tisti, ki želite in bi vam bilo na ta način lažje utrditi novo znanje.  V video tečaju po tečaju se nahajajo 4 posnetki.

 1. * Prikaz masaže lasišča na ženski z dolgimi lasmi.
 2. * Prikaz masaže lasišča na moškem brez las.
 3. * Prikaz refleksnoconske masaže na moškem in na ženski.
 4. * Prikaz stimulacije akupresurnih točk (oba protokola)

Nakup videa NI obvezen! Na razpolago je tistim, ki to potrebo imate.  Material je tudi zaščiten in je vsaka distribucija prepovedana. Prispevek za video je 50 evr. 

2.) Možnost vadbe masaže z mojo asistenco. Vaje potekajo s prijavljenimi drug na drugem. Izmenjava in vadba masaže. Za vajo se dogovorimo sproti, po potrebi. Vedno mi lahko v ta namen pišete na sanjadimic777@gmail.com, lahko se sami s tečaja tudi že pred tem povežete in me obvestite, da razpišem termin vaje. Prispevek na osebo = 25 evr

3. Tečaj lahko kadarkoli tudi ponovite po polovični ceni (100 evr). Bodisi zaradi nepričakovanih okoliščin in so vam v vmesnem času informacije že malo ušle. Bodisi, ker vam je bolj blizu učenje osebno, v živo, v stiku z mano. Bodisi zaradi poglobitve znanja. Vsakič slišimo še več in še bolj poglobljeno in drugače, kadar se udeležimo znova.  Tudi ta opcija je na razpolago neobvezujoče in po želji. Toliko, da veste, da jo imate!

4. Kadarkoli imate vprašanje pa mi lahko pišete. Pogovore, nasvete, predloge osebno ne računam ampak sem tukaj za vas. In to z veseljem. Vedno pomagam, prisluhnem oziroma vas podprem tudi sama od sebe ( kot tisti, ki ste z mano že sodelovali že dobro veste). 

 

Veselim se našega sodelovanja in skupne rasti!

 

PODATKI ZA PLAČILO

50€ AKONTACIJE (Akontacija zagotovi mesto)

ALI CELOTNEGA ZNESKA 200€

 

1.) MODUL 1A / NARAVNO POMLAJEVANJE + MASAŽA BYUTI FLOW

2.) MODUL 1B  / ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW

3.) MODUL 1C / POMLAJEVALNA MASAŽA LASIŠČA

=200€ 

 

Sanja Dimić
Cesta v mestni log 36
1000 Ljubljana
SI56 6100 0002 0319 713
Namen plačila: Ime in priimek
Sklic: SI99 (ostalo ostane prazno)
 
ali preko paypala.
 
Če rabite original račun pred tem to prosim sporočite v prijavnici (oziroma lahko pripišete že vaše podatke podjetja) ali pa jih pošljete na sanjadimic777@gmail.com

Prijava