Kontaktiraj me

Bioptron: svetlobna / barvna terapija

CELJENJE / BOLJŠE POČUTJE / DVIG ENERGIJE / POMLAJEVANJE

Bioptron je medicinska naprava, ki se uporabljaja v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness, športnih in fizioterapevtskih centrih kakor tudi doma. Svetloba bioptron je polarizirana in zlahka prodre skozi kožo. Usmerjena je v zdravljenje vzroka in ne simptomov. Gre za inovativno tehnologijo brez stranskih učinkov. Njeni odlični rezultati izhajajo iz znanstvenih raziskav in več kot 20 letnih izkušenj.

85C_7028

Med drugim pomaga pri:

Uporaba svetlobne terapije v medicini ima dolgo zgodovino. Prvi vir svetlobe, ki se je uporabljal v zdravstveni namen že v Egiptu, je bila naravna sončna svetloba. Danes je znano, da človeški organizem pretvarja svetlobo v elektrokemično energijo, ki aktivira verigo biokemičnih reakcij v celicah. Svetlobna terapija ni omejena le na del kože, ki se ga zdravi, ampak lahko vpliva na celotno telo.

BARVNI FILTRI

Bioptron vsebuje 7 bio-informiranih barvnih filtrov. Vsaka barva ima svojo valovno dolžino in frekvenco. Ko jo usmerimo na določen predel to pripomore k celjenju ran, zlomov, lajšanju bolečin, izboljšanju počutja, spanja.. Ima zelo širok obseg uporabe. Terapija s svetlobo bioptron pomaga telesu sprostiti njegove lastne možnosti zdravljenja.

Uporablja se tudi za:

  1. Pomlajevanje. Bioptron je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na 2. evropskem kongresu estetske medicine AMEC v Parizu.
  2. Uravnovešanje energetskega sistema – čaker. Na vsako čakro, za določeno število minut, usmerimo njej primerno barvo in s tem vzpostavimo ponovno ravnovesje.

PRIJAVA