Kontaktiraj me

Obrazna refleksoterapija

Potrebujete celostni reset ali globoko sprostitev?

Imate zdravstvene težave , mišične napetosti, čustvene blokade?

Ste pod stresom?

Vam veliko pomeni preventiva?

Obraz je, kot pravijo, ogledalo naše duše. Je pa tudi, čisto konkretno, naše telo v malem. Na njem se nahajajo akupresurne točke, ki so povezane z vsakim od naših organov. Poleg točk je vsak predel obraza refleksno povezan z vsemi strukturami v telesu: z našimi organi, mišicami, vezmi, kostmi, možgani, žlezami. Prav zaradi tega lahko preko stimulacije obraza vplivamo direktno na hormonski sistem, na koncentracijo, z njim lahko zmanjšamo bolečine, vnetja, alergije, pospešimo krvni obtok in vplivamo na celotno počutje.

Obrazna refleksoterapija lahko zelo izboljša počutje in pripomore k izboljšanju širokega spektra težav. Poleg tega povečuje vitalnost in krepi imunski sistem. Dobro se obnese tudi pri migrenah, odlična je proti stresu in fantastična preventiva.

Ker deluje direktno na centralni živčni sistem je njena posebnost tudi v globoko sproščujočem učinku, ki ga vsakič ponudi med in po tretmaju. Deluje na vse tri nivoje: fizični, čustveni in duhovni. Uravnovesila bo misli, telo in duha, zato se boste po tretmaju počutili kot prerojeni.

Težko jo je razložiti z besedami, je dobesedno nekaj kaj morate probati, da bi razumeli. Večina izkušenj je taka, da predvsem ženske, z mize vstanejo očarane. In že med tretmajem kar predejo od ugodja.

KAJ SO METODE SORENSENSISTEM™

Metode Sorensensistem™  so  metode svetovno znane refleksoterapevtke Lone Sorensen in so po svetu priznane že 40 let. Lone je izredno predana svojemu poslu, ves čas potuje, predava, raziskuje in jih nadgrajuje. Svoje šole ima po 28 državah sveta. Obrazna refleksoterapija je njena kraljica in od kar sem jo odkrila, je tudi moja prav posebna poslastica! Lone je več let raziskovala in kombinirala različne metode iz različnih držav sveta. Spajala jih je s sodobnejšimi, znanstveno podprtimi tehnikami. Tako je ustvarila to edinstveno in zelo učinkovito kombinacijo, ki zajame vse dele človeka: energijski, čustveni, fizični in mentalni nivo. Zato je poleg njenih bogatih in širokih učinkov tretma tako zelo sproščujoč. Resetira celotno telo in duha. Preizkusila sem že veliko stvari, ampak primerljive metode še nisem odkrila. Dokler je ne doživiš, si jo je težko predstavljati. Zame je prav poseben dragulj in prepričana sem, da vas bo očaral!

V ČEM SE RAZLIKUJEJO MOJI TRETMAJI

Tista največja vrednost pa je ta, da imam za sabo veliko življenjskih izkušenj. Prehodila sem  marsikatero pot, še zmeraj se redno izpopolnjujem in delam na sebi. Skozi življenje se mi je zaradi vseh izkušenj  razvil tisti pravi občutek za sočloveka. Ljudje mi velikokrat rečejo : “Pri tebi se počutim tako, kot bi se morala v svoji družini..pa se nikoli nisem” ali pa: “Prav tvoje besede so bile tiste, ki so me dvignile”.

Občutek varnosti in sprejetosti sta pri meni na prvem mestu. In kot si zase želim najboljše, si prav enako želim tudi za čisto vsakega izmed vas.

PRIJAVA