Kontaktiraj me

Tečaj: Energijski lifting Byuti Flow®

ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW®

Certificirani tečaji Byuti flow®: AKTUALNI TERMINI TEČAJEV

MODUL 1B: ENERGIJSKI LIFTING Byuti Flow®

Junij

ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW® (modul 1B)

(Energijski obnovitveni, energizirajoč in pomlajevalen tretma, ki prebudi vseh 5 čutov, negovanje, energijo IN ČAROBNOST!)

Vsebuje: 

ENERGIJSKO KOPEL, ZVOČNO-ENERGIJSKO KOPEL, 

AROMA KOPEL, TERAPEVTSKO KOPEL, MARMA KOPEL.

BYUTI FLOW® tečaji so popolnoma edinstvena  izkušnja!

TEČAJ ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW® (modul 1B)

Predpogojev za opravljanje tečaja ni.

MODUL 1B:

ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW® Dodatek za tiste, ki si želite več. Oz. za tiste, ki vas bolj navdušujejo energijski tretmaji. Modul 1B nima predpogojev, saj deluje kot samostojen tečaj (lahko se ga udeležite tudi brez opravljenega Byuti Flow® modula 1A).

V Byuti Flow® modulu 1B je poudarek na energiji, ozaveščanju. 

Na prisotnosti.

Čarobnosti!

 

Vsebuje 5 KOPELI:

* ENERGIJSKO KOPEL

* ZVOČNO KOPEL

* AROMA KOPEL

* TERAPEVTSKO KOPEL

* MARMA KOPEL

 

 

Čeprav se tretma izvaja večinoma na prsnem košu in obrazu (tudi na celotni glavi) vpliva na energijo celega telesa. In tudi življenja. Kajti z drugačno energijo odklenemo drugačnega sebe, vstopimo v drugačno počutje, se “vrnemo domov” v svoj cente, vit, moč.

 Začutimo se na novo, prisotno, čarobno. Hkrati pa na tem tečaju tudi aktiviramo pomlajevalne energije v celem telesu.

Naša telesa imajo naravno sposobnost obnove, ti procesi pa so zaradi določenih mehanizmov, prepričanj ali čustev oz. energije velikokrat upočasnjeni oz. zavirani.

Tukaj boste dobili orodja KAKO to spremeniti!  

 

ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW® je sestavljen iz več tehnik.

 • Glavna od njih je polaganje rok na določene dele telesa (srčna čakra in določene ostale), obraza, glave. Tudi telesa (na določene organe) Energijo lahko po občutku ponesete tudi na druge dele telesa, če med tretmajem tako začutite. Torej nismo zgolj plastični in fiksni. To k energiji ne sodi..
 • Po drugi strani pa ima tretma skrbno priporočeno strukturo, ki si smiselno sledi. Stopnjuje in poglablja občutke sprostitve na vseh nivojih.
 • Vsebuje tudi ,masažo določenih Marma točk (“marma” v sanskrtu pomeni “skrivnost”. Včasih so jim rekli “Bindu”- kar pomeni “pika” oz. “mistična točka” za odklepanje telesnega potenciala za zdravljenje. Marma točke spravljajo telo nazaj v ravnovesje.  Omogočijo nemoten pretok energij med drugim tudi pomlajevalnih)
 • Tretma vsebuje tudi energijski povlek in zateg zlatih energijskih niti. (Posebna alkimistična tehnika).
 • Zdravilni zvok, ki ustvari nepopisen mističen občutek po prvi kopeli. 
 • In dodatek omamne aromaterapije, ki med tretmajem povzroči čarobne senzacije.

 

Poleg znanja energijskega tretmaja boste spoznali tudi:

 • Ozaveščanje
 • Aktivacijo univerzalne energije
 • Aktivacijo in pretok energije v dlaneh in telesu
 • Nenavezanost
 • Energijsko komunikacijo s telesom
 • Kako dostopati do pomlajevalnih energij
 • Kako delati Z energijo telesa in NE zgolj NA delu telesa.
 
 Energijski lifting Byuti flow bo hkrati prebudil vseh 5 čutov (predvsem pa sluh, vonj, vid, dotik), odklenil speče kapacitete ter s tem omogočil več čarobnosti. Vsebuje ozaveščene in ciljno usmerjene tehnike ter dotik.
 

Spoznali boste kako preprosto je dostopati do energij,  kako to že stalno počnete, kako je vseprisotna, kako deluje in kako z energijo privzdignemo življenje, obraz, telo in povečamo sijaj. Odklenemo svoj in strankin speči  potencial!

 

Zaradi kombninacij in sestavin, ki jih vsebuje je tretma močno ANTISTRESEN in ČAROBEN!

Njegovi ostali učinki pa so:

1.) Odpravlja: nespečnost, nervozo, utrujenost, nemir, tesnobo, slabo počutje.

2.) Poveča samozavedanje

3.) Sprošča napetost fizičnega in duševnega nivoja, pomirja.

4.) Postavi v sedanji trenutek

5.) Dviguje razpoloženje in vse že našteto: (dvigne obraz, dvigne energijo, dvigne počutje,dvigne zavest.)

6.) Poveže nas z univerzalno energijo in odpre večdimenzionalno zaznavo

7.) Zbudi čute in energijske kapacitete za fizičnimi čutili (ne gledamo samo s fizičnimi očmi, ne občutimo samo fizičnih dotikov…)

8.) Tam, kjer smo izgubili povezavo jo ponovno vzpostavi

9.) V telesu vzpostavi pretok energije, kjer je bila prej ujeta oz. zataknjena (odklepa telesni spomin)

10.) Vzpostavi mehanizme za obvladovanje stresa in odpravlja posledice stresa

10.) Izboljša koncentracijo, zbranost

11.) Dvigne energije, vitalnost (sproža proces samozdravljenja)

 

Edinstveno izkušnjo in tudi učinke ima ravno zaradi kombinacije!

Kombinacije energije, terapevtskega zvoka, terapevskega vonja in terapevtskih stimulacij obraza ter liftinga.

 

S tečajem postanete certificirani za izvajanje edinstvenega tretmaja Energijski lifting Byuti flow.

Modul 1B  traja 1 dan. Cena za plačilo (do določenega datuma) je 280 € (po tem datumu pa 380 €).

PODPORNI MODUL (ONLINE):

TEHNIČNO-INFORMATIVNA PODPORA VAŠEMU POSLU. Ta del poteka preko spleta in tudi v zaprti facebook skupini. Gre za krajšo 2-urno delavnico ki ji sledi podpora v zapri facebook skupini (podpora glede začetnih vprašanj). Tema podpornega modula  je torej: kako postaviti (ali nadgraditi) svoj terapevtski Byuti Flow® posel. Lahko imate že nekaj tečajev in znanja ampak tukaj še zmeraj stres.

Po navadi si po tečajih prepuščen sam sebi. Po vseh več, kot 40-ih, ki sem jih sama dala čez vem, kako sem tudi sama pogrešala ta del. Podobno je, ko odpreš s.p. Odpreš in še veš ne kaj te čaka. Potem pa se začne praktični del podjetja. Skrb za promocijo, vprašanja o tem kam se obrnit, kaj najprej, kaj je pomembno, kaj ne…In prepuščen si sam sebi. Po mojem tečaju NISI VEČ prepuščen/a sama sebi! Dobil/a boš VSE OSNOVNE POTREBNE INFORMACIJE!

Konec koncev nekdo pride na tečaj in si želi tudi to, čisto novi začetek.  Tukaj imate prostor za tudi taka vaša vprašanja!

Po koncu vsakega modula prejmete tudi pripadajoč promocijski material. Modul C pa je poseben v tem, da prejmete ŽE NAREJENE predloge za uporabo na socialnih omrežjih, v katere vam dodatno dodamo vaš logotip, sliko ali ime. Jih torej prilagodimo vam! (prejmete jih 5 in po vaši želji. Odvisno od tega kateri medij za komunikacijo s strankami  vi osebno največ uporabljate).

Če še nimate logotipa in si želite je v moji ekipi tudi oblikovalka. Moja desna roka, Maja, vam bo pri tem z veseljem pomagala.

2 uri + podpora za začetna vprašanja + čas za dodatno oblikovanje materiala, ki ga prejmete na vaš email. (Logotip ni vštet v to ceno).

Investicija: 120 €

Za tiste, ki ste opravili vse tri module je podporni modul GRATIS! Za tiste, ki imate opravljena 2 modula po želji je podporni modul za vas s prilagojeno ceno  (namesto 120 evr) = 40 €.

Želim si, da to ni certifikat, ki čaka, ampak znanje, ki ga uporabljate, ki transformira, ki se širi in ki živi!

Dobrodošli na tečaj Byuti Flow® in na modul po vaši izbiri!

Opozorilo: Podporni modul je namenjen samo tistim, ki imate opravljene tečaje ali tečaje Byuti Flow. Ali MODUL 1A, 1B ali 1C oziroma vse.  V primeru opravljenih vseh treh modulov (1A, 1B, 1C) vam pripada GRATIS ZOOM KLIC) oz. je podporni modul vaše darilo. V primeru opravljenih dveh modulov je za vas za  podporni modul cena prilagojena! Najdete jo pod rubriko podporni modul.)

»Zaradi Sanjine energije in radovednosti sem se odločila za pomlajevalno masažo obraza. Pri njej ni nikoli enako, tretma se je vedno spreminjal in nadgrajeval in to mi je zelo všeč. Pri Sanji si vsakič zelo prijetno presenečen. Navdušena sem, ker je njen pristop res nežen in učinkovit. Ko sem opravila redne zaporedne obiske je prav osvežilo moj obraz in z veseljem se še zmeraj vračam k njej!«
Melita Močnik Okorn
freshka.si

KAKO je nastala znamka BYUTI FLOW?

Začela se je s pomlajevalno masažo obraza. 

Svoje znanje iz vseh tehnik pomlajevanja, sem obogatila z mojimi ostalimi znanji, raziskovanji in izkušnjami.

 

Sem certificirana učiteljica obrazne joge:

po metodi, ki vsebuje tako masažne tehnike, energijske tehnike, kot tudi vaje joge obraza.

Že pred 10 leti sem se izučila v terapevtko naravne metode pomlajevanja: japonski lifting po metodi Sorensensistem. Lone Sorensen me je sicer veliko  bolj obogatila v smislu terapevtskega znanja saj sem pri njej opravila skoraj vse terapevtske nadgradnje. A vseeno me je inspirirala z nežnim in hkrati globinsko učinkovitim pristopom, kakršnega  obožujem tudi sama.

Moja velika inspiracija in zakladnica znanja je bila tudi Savina Atai. Ona je prva, ki me je pred tolikimi leti navdušila nad naravnim pomlajevanjem in prva, pri kateri sem takrat opravila tečaj joge obraza. In tudi po tolikih letih nadaljevala z njo v njeni online šoli, kjer se še vedno polnim z dragocenim in širokim  znanjem. Hvaležna sem za take zakladnice znanja!

Sem tudi energijska terapevtska ( z energijskimi tretmaji se ukvarjam že veliko let (z vsemi, ki jih ponuja AC)  in jih tudi poučujem: Access bars) Ta del moje nadgradnje v Access consciousness-u me je naučil kako ravnati z energijo. Kako jo uporabiti sebi v prid, kako vplivati na lastna prepričanja, kako dostopati do omejujočih podzavestnih vzorcev. Le-te imamo tudi o svojem telesu. In le-ta močno oblikujejo in naše telo in naše življenje. Zato je tudi to pomemben del pri celostnem pomlajevanju;

Tjaša Dorelay, pri kateri sem se udeležila enoletne šole (2x), mi je po drugi strani na drugačen način pokazala, kako se povezati z virom informacij, z zakladnico znanja. Kako dopustiti  to pretočnost, ki se zgodi skozi nas. Že nekaj let delujem na tak način, zato se je tudi moj tretma za pomlajevanje ves čas spreminjal in nagrajeval. Nisem pa si znala to razložiti, kot si znam danes in nisem zaupala dovolj svojemu čutu, kot mu zdaj. To ustvari vztrajnost, nadgradnja in izkušnja.  

 

(Vsa ta leta  sem iz radovednosti in zase raziskovala indijske, tajske, japonske in kitajske tehnike pomlajevanja.

Od nekdaj me ta znanja popolnoma  navdušujejo);

(opravila sem več različnih tečajev in pristopov k pomlajevanju, med drugim tudi pri Fumiko Takatsu)

Ne morem niti mimo krasne duše, Cheri Clampett in ob njej Arturo Peala, pri kateri sem se certificirala za vodenje joga terapije. Cheri je mama joga terpije, iz Santa Barbare. Imela sem jo priložnost poznati tako v živo kot online. Nekateri ljudje nekaj v tebi premaknejo že samo s svojo prisotnostjo. Cheri je ena od njih! Joga terapija vključuje tudi energijski zdravilni dotik. Zavedanje dotika, ljubeča prisotnost  in negovalni namen- Namen brez sodb in brez pričkovanj ali lastnih projekcij na osebo so tisti, ki naredijo dotik popolnoma drugačen in transformativen. Byuti flow vsebuje takšen dotik (ne samo tehniko). In to je njegova miljon dolarska vrednost.

.

Osebno sem imela željo po tem, da se v svoji koži počutim dobro  že »zgodaj«, preden so se gubice sploh začele. 

Že celo življenje me navdušujejo naravne tehnike in zmožnost našega telesa za samoobnovo.

  Od nekdaj me je fasciniralo česa vse je zmožno telo in tudi naša koža, kadar ji damo pravi signal.

Naše telo se lahko in se obnavlja! Vprašanje je samo ali se tega zavedamo in ali kvalitetno  skrbimo zase.

Pomlajevanje nisem preizkušala samo na sebi ampak imam za sabo kar nekaj let izvajanja tretmajev.

Zame pomlajevanje ne pomeni samo zunanji izgled!

Pomeni mi, kako se počutimo v svoji koži. Kako skrbimo zase.  Ali smo sijoče. Ali smo notranje prižgane.

Pomeni mi ali smo s sabo sproščene in zadovoljne. Pomeni mi ali se cenimo take kot smo

in  ali hkrati nežno skrbimo za to, da naše telo izvaja naravni proces samoobnove.

Če bomo sebi ponujale takšno ljubezen  bomo vedno prižgane in mladostne.

Pomlajevalna masaža obraza Byuti Flow zato poskrbi za vse!

Za notranje ravnovesje, za kožo in lifting obraznih mišic in za notranjo vibracijo!

 

Naknadno se je pomlajevalni masaži obraza in prvotni kreaciji pridružila še ena:

čarobni ENERGIJSKI LIFTING  Byuti flow.

Bil je kot logična posledica kreativnega flowa in zopet kombinacij znanj in izkušenj nabranih po poti.

Poleg pomlajevanja me fascinira energija, telo, aromaterapija, terapevtski zvok in tudi prisotnost v tem trenutku.

Ta trenutek je kot dom. Je dom. Si mirna/en in zadovoljen/na ti. .Zgodi se, ko določeno čustveno in energijsko težo in sebe sprostiš in ga ujameš  s pomočjo vseh 5-ih čutov. Včasih zelo težko sam/a. S pomočjo energijskega liftinga BF pa nedvomno doživiš larovnijo prisotnosti, lahkotnosti, čutenja sebe, pomirjenosti, zaupanja in očaranosti.

 

In nato še ena:

Masaža lasišča Byuti flow, ki vsakogar očara!

Mešanice me od nekdaj fascinirajo. Zato sem tudi tokrat uporabila širino svojega znanja in sestavila edinstven

masažni tretma za lasišče in celo lobanjo, refleksne cone telesa po glavi in lobanjske mišice.

 

PODATKI ZA PLAČILO

100€ AKONTACIJE

ALI CELOTNEGA ZNESKA 280€

 

MODUL 1B  / ENERGIJSKI LIFTING BYUTI FLOW

= 280€ (predprijave)

(Po določenem datumu za termin = 380€)

 

Na voljo tudi modul 1A: TEČAJ POMLAJEVALNE MASAŽE OBRAZA

in modul 1C: TEČAJ MASAŽE LASIŠČA

 

Sanja Dimić
Cesta v mestni log 36
1000 Ljubljana
SI56 6100 0002 0319 713
Namen plačila: Ime in priimek
Sklic: SI99 (ostalo ostane prazno)
 
ali preko paypala.
 
Če rabite original račun pred tem to prosim sporočite v prijavnici ali na sanjadimic777@gmail.com

Prijava