Kontaktiraj me

Zlati lifting

Draga čudovita ženska!

Upam, da se lahko tikava. Za enkrat vsaj tukaj.

So tvoje želje kdaj take:

Zate sem ustvarila vse to!

In še pomembno!

Nimaš časa, mogoče te odbijajo ali pa se ti preprosto ne da (redno) izvajati vaje za pomlajevanje?

Oziroma bi svoj pristop k pomlajevanju rada obogatila še s čim?

Mamice in podjetnice nimamo toliko časa, da bi same dnevno vsakič izvajale vaje, zato je nastal moj ZLATI LIFTING. Pomladil bo vaš obraz in vam hkrati prihranil dragoceni čas!

Jaz sem se s prvimi vprašanji začela ukvarjati že »zgodaj«, preden so se gubice sploh začele. Nekaj let sem se redno ukvarjala z jogo obraza. In kasneje raziskovala tudi japonske, taoistične in indijske tehnike pomlajevanja. Med odkrivajem sem spoznala tudi, kako pomembna je pri tem naša energija in to s kakšnimi mislimi o staranju se hranimo. Ta del se izvrstno doseže in dopolnjuje z Energijskim faceliftom Access consciousness.

Z zadnjim vprašanjem pa sem se sama soočila šele po rojstvu hčerkice. Moj čas se je takrat zelo skrčil in redno izvajanje vaj je tako odpadlo. Brez redne skrbi pa učinka ni. Takrat sem odkrila pravo vrednost metod, ki za isti učinek ne potrebujejo lastnega angažiranja.

Ker vem, da nisem sama v takem položaju sem ustvarila tretma tudi za vse vas, ki se srečujete s podobnimi izzivi. Danes sem mamica dveh in zelo hvaležna, da obstajajo takšne metode, ki mi prihranijo čas!

Kaj je zlati lifting?

Svoje znanje iz Japonskega cosmo liftinga Sorensensistem™ sem obogatila z mojimi ostalimi znanji:

Vem…presenečenja imaš zelo rada! Zato sem poskrbela tudi za to!

Dodala pa sem še fotopomlajevanje z Bioptronom (ki je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na 2. evropskem kongresu estetske medicine AMEC v Parizu).

To je moj popolnoma edinstveni ZLATI LIFTING.

Lifting, ki je v sebi družil japonsko, kitajsko in indijsko tradicijo. In ga prepletel s sodobnejšim pristopom naravnega pomlajevanja.

Pomemben dejavnik je tudi ta, da… medtem, ko ti uživaš in se sproščaš na masažni mizi se na tvojem obrazu in telesu odvija pomlajevanje. Zlati lifting deluje na tvoje počutje, na kožo in na mišice hkrati!

Rezultat je:

Poleg vsega tega, pa si z njim tako pocrkljana s pridihom različnih koncev sveta. In tretirana kot prava Boginja.

Obraz se osveži in pri mnogih napne že po prvem obisku, a je to samo kratkotrajen učinek. Super za takrat, ko bi se rade osvežile pred kakim posebnim dogodkom.

Za boljše in trajnejše rezultate pa je potrebno od 8 do 12 rednih obiskov (odvisno od trenutnega stanja).

Zlati lifting izvajam ročno na obrazu, po potrebi tudi vratu medtem ko vi ležite na masažni mizi. Je brez stranskih učinkov, zelo prijeten in sproščujoč.

Naravne metode pomlajevanja ne delujejo samo na obraz, ampak na celo telo. Ne samo, da se boste zunanje pomladile, tudi počutile se boste bolje.

Mene so od nekdaj fascinirale naravne metode celostnega pomlajevanja. Moč narave in obnovitvena sposobnost našega telesa je čarobno mogočna. Eni pravijo, da ljubezen do sebe ni to, da skrbiš za svoj izgled. Jaz na to gledam malo drugače. Ravno celostna skrb zase mi pomeni ljubezen. Naravne metode pomlajevanja ne delujejo samo na obraz, ampak na celo telo. Uravnovesijo vas od znotraj, da potem zasijete navzven. In to je njihov čar. Ne samo, da se boste zunanje pomladile, tudi počutile se boste bolje. In to je tisto glavno!

Tudi jaz dolgo nisem vedela, da se upad hormonskega sistema ne začne pri 40-tih ampak že po prvi menstruaciji. Od njega pa je odvisno tudi stanje naše kože, počutje in izgled. Zato nikoli ni prezgodaj, da se začnemo ukvarjati s svojim notranjim ravnovesjem in obrazom. Prej kot se temu posvetimo, bolj bomo upočasnili sledi časa na našem obrazu.

Fotopomlajevanje: barvna terapija Bioptron in Japonski cosmo lifting Sorensensistem™

Medicinsko napravo Bioptron uporabljam tudi v terapevtskih tretmajih. Je pa med drugim  tudi  nepogrešljiv del pri pomlajevanju kože. Ima spodbujajoč učinek na določene celice kože, fibroblaste, ki vplivajo na tvorbo kolagena in elastina. Pomanjkanje teh dveh beljakovin v človekovi koži je povezano s pojavom gubic in staranja. Bioptron je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na 2. evropskem kongresu estetske medicine AMEC v Parizu.

Velik del tretmaja je tudi Japonski lifting, kombinacija po sistemu Sorensensistem in drugih japonskih metod. Je ena izmed najučinkovitejših naravnih metod pomlajevanja. Večina tehnik pomlajevanja na trgu je invazivnih, najbolj razširjene med njimi so: kirurši lifting, botoks, uporaba kolagena in podobnih polnil. Njihova uporaba ne deluje blagodejno na telo, toksini lahko prehajajo v druge dele telesa in vse skupaj lahko vodi do nezaželenih stranskih učinkov. Ima dvojni učinek: dvigne obrazno tkivo in izboljša strukturo kože, stimulacija akupresurnih točk pa ugodno vpliva na celotno telo in duha ter izboljša splošno počutje.

Za vaš svež in čvrst obraz in fantastično počutje! Dobrodošle!

»Zaradi Sanjine energije in radovednosti sem se odločila za Zlati lifting. Navdušena sem bila, ker je metoda res nežna, a učinkovita. Je prav osvežila moj obraz in z veseljem se vračam k njej!«
Melita Močnik Okorn
freshka.si

Prijava