fbpx

Kontaktiraj me

Zlati lifting

Draga čudovita ženska!

Upam, da se lahko tikava. Za enkrat vsaj tukaj.

So tvoje želje kdaj take:

Ti veliko pomeni to, kako se v svoji koži počutiš in kakšen je tvoj obraz?

Tvoja koža izgublja sijaj?

Te že motijo gubice ali pa se jih bojiš?

Imaš tak poklic, kjer sta tvoj izgled in svežina pomembna?

Bi rada prebudila tisto neustavljivo privlačno energijo?

Ti je všeč nežen in prijeten pristop?

.

In pomembno!

.

Nimaš časa, mogoče te odbijajo ali pa se ti preprosto ne da (redno) izvajati vaje za pomlajevanje?

.

Mamice in podjetnice nimamo toliko časa, da bi same dnevno vsakič izvajale vaje, zato je nastal moj ZLATI LIFTING. Pomladil bo vaš obraz in vam hkrati prihranil dragoceni čas!

.

Jaz sem se s prvimi vprašanji začela ukvarjati že »zgodaj«, preden so se gubice sploh začele. Nekaj let sem se ukvarjala z jogo obraza, z japonskimi, taoističnimi in energetskimi tehnikami pomlajevanja.

.

Z zadnjim vprašanjem pa sem se sama soočila šele po rojstvu hčerkice. Moj čas se je takrat zelo skrčil in redno izvajanje vaj je tako odpadlo. Brez redne skrbi pa učinka ni. Takrat sem odkrila pravo vrednost metod, ki za isti učinek ne potrebujejo lastnega angažiranja.

Ker vem, da nisem sama v takem položaju sem ustvarila tretma tudi za vse vas, ki se srečujete s podobnimi izzivi. Danes sem mamica dveh in zelo hvaležna, da obstajajo takšne metode, ki mi prihranijo čas!

.

Kaj je Zlati lifting?

.

Svoje znanje iz Japonskega cosmo liftinga Sorensensistem™ sem podkrepila z mojimi ostalimi znanji in dodala še fotopomlajevanje z Bioptron (ki je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na 2. evropskem kongresu estetske medicine AMEC v Parizu) Tako je nastal moj ZLATI LIFTING

Medtem, ko vi uživate in se sproščate na masažni mizi se na vašem obrazu in telesu odvija pomlajevanje. Zlati lifting deluje na vaše počutje, na kožo in na mišice hkrati!

.

Rezultat je:

👌🏻 Bolj gladka,  nežna koža

👌🏻 Koža dobi nazaj svoj sijaj

👌🏻 Mišice se učvrstijo

👌🏻 Zmanjšajo se podočnjaki

👌🏻 Manjše gubice se zabrišejo, globlje so manj globoke in manj opazne

👌🏻 V celem telesu se vzpostavi ravnovesje in skozi obraz zasije tvoj notranji sijaj

👌🏻 Oči postanejo bolj žareče in žive

👌🏻 Super se obnese tudi pri hiperpigmentaciji

👌🏻 Je tudi odlična preventiva

.

Obraz se osveži in pri mnogih napne že po prvem obisku, a je to samo kratkotrajen učinek. Super za takrat, ko bi se rade osvežile pred kakim posebnim dogodkom.

Za boljše in trajnejše rezultate pa je potrebno od 8 do 12 rednih obiskov (odvisno od trenutnega stanja).

Zlati lifting izvajam ročno na obrazu, po potrebi tudi vratu medtem ko vi ležite na masažni mizi. Je brez stranskih učinkov, zelo prijeten in sproščujoč.

.

Naravne metode pomlajevanja ne delujejo samo na obraz, ampak na celo telo. Ne samo, da se boste zunanje pomladile, tudi počutile se boste bolje.

.

Mene so od nekdaj fascinirale naravne metode celostnega pomlajevanja. Moč narave in obnovitvena sposobnost našega telesa je čarobno mogočna. Eni pravijo, da ljubezen do sebe ni to, da skrbiš za svoj izgled. Jaz na to gledam malo drugače. Ravno celostna skrb zase mi pomeni ljubezen. Naravne metode pomlajevanja ne delujejo samo na obraz, ampak na celo telo. Uravnovesijo vas od znotraj, da potem zasijete navzven. In to je njihov čar. Ne samo, da se boste zunanje pomladile, tudi počutile se boste bolje. In to je tisto glavno!

.

Tudi jaz dolgo nisem vedela, da se upad hormonskega sistema ne začne pri 40-tih ampak že po prvi menstruaciji. Od njega pa je odvisno tudi stanje naše kože, počutje in izgled. Zato nikoli ni prezgodaj, da se začnemo ukvarjati s svojim notranjim ravnovesjem in obrazom. Prej kot se temu posvetimo, bolj bomo upočasnili sledi časa na našem obrazu.

.

Fotopomlajevanje: barvna terapija Bioptron in Japonski cosmo lifting Sorensensistem™

Medicinsko napravo Bioptron uporabljam tudi v terapevtskih tretmajih. Je pa med drugim  tudi  nepogrešljiv del pri pomlajevanju kože. Ima spodbujajoč učinek na določene celice kože, fibroblaste, ki vplivajo na tvorbo kolagena in elastina. Pomanjkanje teh dveh beljakovin v človekovi koži je povezano s pojavom gubic in staranja. Bioptron je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na 2. evropskem kongresu estetske medicine AMEC v Parizu.

.

Velik del tretmaja je tudi Japonski lifting, kombinacija po sistemu Sorensensistem in drugih japonskih metod. Je ena izmed najučinkovitejših naravnih metod pomlajevanja. Večina tehnik pomlajevanja na trgu je invazivnih, najbolj razširjene med njimi so: kirurši lifting, botoks, uporaba kolagena in podobnih polnil. Njihova uporaba ne deluje blagodejno na telo, toksini lahko prehajajo v druge dele telesa in vse skupaj lahko vodi do nezaželenih stranskih učinkov. Ima dvojni učinek: dvigne obrazno tkivo in izboljša strukturo kože, stimulacija akupresurnih točk pa ugodno vpliva na celotno telo in duha ter izboljša splošno počutje.

.

Za vaš svež in čvrst obraz in fantastično počutje! Dobrodošle!

.

»Zaradi Sanjine energije in radovednosti sem se odločila za Zlati lifting. Navdušena sem bila, ker je metoda res nežna, a učinkovita. Je prav osvežila moj obraz in z veseljem se vračam k njej!«

Melita Močnik Okorn, freshka.si
Zlati lifting

Prijava na tretma