Kontaktiraj me

Tretmaji

ZLATI LIFTING: NARAVNO POMLAJEVANJE in ANTISTRESNI TRETMA

Dostikrat dobim vprašanje o Zlatem liftingu in tem kako deluje.
In kakšna je razlika med Zlatim liftingom in Obrazno refleksoterapijo.
Danes odgovarjam na prvo od teh vprašanj.

Zlati lifting je lepotni tretma. Je zelo učinkovita naravna metoda pomlajevanja. Super je za vse, ki cenite naravno in ne marate invazivnih posegov vase.

Za razliko od joge obraza, tiste, ki jo že poznate, tukaj ni potrebno lastno angažiranje (izvajam ga jaz na vas) in tudi učinki in trajanje le-teh so malo drugačni.

Po Zlatem liftingu, z občasnim obnovitvenim tretmajem, lahko trajajo veliko dlje. Pri jogi obraza je na primer potrebno bolj redno izvajanje.

Osnova mojega Zlatega liftinga je Japonski cosmo lifting Sorensensistem TM. Zato to ni samo lepotni tretma, ampak je hkrati tudi antistresni. Kot vse ostale tehnike, ki jih izvajam na obrazu grejo učinki globoko v celo telo.

Zlati lifting ima svoj Zlati bonus!

Bonus naravnih metod je tudi ta, da so bolj celostne (botox dodatnega učinka nima. Lahko pa ima veliko stranskih). Tudi Zlati lifting ima svoj Zlati bonus: to je globok antistresni učinek.

Poleg tega, da lifting deluje na:

EPIDERMIS (povrhnjico)

ter na obrazne mišice

Deluje tudi globoko na:

meridiane,

na obrazne živce

in na celoten živčni sistem.

Rezultat tega je ravnovesje tako na obrazu kot v telesu.

Dobro je vedeti, da ob tem, ko se boste pomlajevale to ne bo edino, ampak boste hkrati naredile veliko dobrega zase. K temu zelo pripomore tudi to, da se pomlajevanje izvaja z rednimi zaporednimi obiski (priporočam od 8-12, odvisno od predhodnega stanja), ker se učinki med sabo seštevajo. Vsakič so globlji notranji in vsakič bolj vidni na obrazu. Z rednimi obiski pa naredimo tudi to, da so dolgotrajnejši (po 3 obiskih učinek ne bo trajal tako dolgo kot po večih)! Seveda pa se odločite po želji..lahko je to tudi en sprostitveni tretma.

Zakaj še je tako pomemben podatek, da gre hkrati za antistresni učinek?

Stres vpliva na delovanje našega celega telesa. Lahko povzroča glavobole, prebavne težave, depresije, mišične napetosti, alergije… Ampak preden se vsi ti simptomi pojavijo se stres izrazi na našem obrazu. Tako na našem izrazu kot tudi na naši koži. Tudi hormonska
neravnovesja (ki med drugim zelo vplivajo na naše emocionalno stanje, počutje) se odražajo na površju…na koži. Zato, kadar se ne morete odločiti ali bi raje naredile nekaj korenitega za svoje počutje (https://www.sanjadimic.si/obrazna-refleksoterapija/, https://www.sanjadimic.si/podjetniski-reset/ ) ali raje za pomlajevanje, imate v tem tretmaju oboje v enem.

Komu je namenjen Zlati lifting?

Namenjen je vsem ženskam in moškim vseh starosti. Večina žensk ne ve, da se upad našega hormonskega sistema (ki se odraža tudi na naši koži in mišicah), ne začne po 40 letu, ampak se začne že po prvi menstruaciji. Prej kot začnemo skrbeti zase, bolj bomo upočasnili učinke staranja, dlje časa bomo ostali sveži in čvrsti. Zlati lifting je zato tudi super preventiva za mlajše! Proti drobnim linijam, gubicam in izgubi kolagena.

Pri bolj zreli koži pa tretma zmanjša učinke staranja, učvrsti obrazne mišice, izenači ten, zmanjša gube, zmanjša tudi starostne pege. Super je tudi pri hiperpigmentaciji. Hkrati pa, kot rečeno, izboljša počutje.

Deluje na vse tri nivoje: na um, telo in dušo hkrati.

Dobrodošli na edinstveno in zelo prijetno pomlajevanje!

!

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja