Kontaktiraj me

2-mesečni program Mama, zadihaj in zaživi!

NAJ TE KAR TAKOJ POTOLAŽIVA!

Prav si prebrala! S tabo bova kar 2 🙂

2 mami, vsaka z 2 otročkoma. 2 terapevtki.

Ne bova ti dali dvojke, boš pa od naju poletela na kvadrat 🙂

TUKAJ NE BOŠ NAŠLA DOLGIH SEZNAMOV, ne boš našla ur teorije in poglabljanj.

KONČNO pa boš v svojem natrpanem urniku imela priložnost najti TUDI SEBE!

In se postaviti nazaj na PRESTOL KAMOR SPADAŠ!

Namesto vsega branja, ki ga niti ne opraviš, boš dobila ZELO PRAKTIČEN JAGODNI IZBOR TEGA, KAR LAHKO NA HITRO NAREDIŠ ZASE. IN SE POPOLNOMA OBNOVIŠ.

Ne samo, da boš kooončno uspela poskrbeti zase, ker sva tehnike približali prav tebi, ampak bodo imeli veliko od tega tudi tvoji otroci.

Saj že veš kako se vsega naučijo od nas. Tudi tega, kako znamo me poskrbeti zase. Toliko kot znamo me, tako popotnico bomo dale tudi njim. In kot mami veva, da jim želiš ponuditi največ kar lahko!

Zato je končno prišel ta čas….da zadihaš. Da se spet spoznaš!

Da imaš vse na kupu in  vedno v roki orodje s katerim se lahko razbremeniš, okrepiš, pocrkljaš ali poživiš!

Da spet zasiješ tudi v svoji  ženskosti! Ker nisi samo mama..pripada ti in z nama si lahko končno dovoliš biti in prebuditi oboje!

Obe sva mami, zato točno veva, da…

POTREBUJEŠ PROGRAM PRILAGOJEN PRAV TEBI!

DA POTREBUJEŠ VODSTVO IN OPORO, S KATERO:

ZATO, DA BOŠ:

SPOZNALA BOŠ MOGOČNO ENERGIJSKO VAJO, KI JO:

NAUČILA SE BOŠ TUDI POSEBNE TEHNIKE:

S tabo bova:

SANJA

sem mama 5 letni punčki in 1 letnemu fantku. Ampak nisem samo mama. Sem Terapevtka Sorensensistem. Energijska Terapevtka. Voditeljica terapevtske joge, Access bars delavnic, meditacij, tehnik sproščanja ter opolnomočenja. In sem, kot ti, tudi samo ŽENSKA. Moj glavni fokus je v ustvarjanju ravnovesja, notranjega miru, dvigu vibracije. Tudi v tem kako dostopati do prave sebe. Torej ozaveščanju nezavednih delov nas. Ki nas na koncu koncev rinejo v to, da se ne znamo ustaviti in poskrbeti tudi zase. Vodi me to: Kako uporabiti življenje in ga prilagoditi sebi (in ne sebe prilagajati življenju.) Tudi, ko so ob nas otroci. Moja specialnost pa je tudi naravno pomlajevanje. Preberi si več o meni:

MELITA

sem v prvi vrsti mama dvema fantkoma (1,5 in 4,5let). Moje lastne zdravstvene težave so me iz medicinskih vod popeljale na področje naravnega pristopa k krepitvi zdravja in dobrega počutja. V moji praksi združujem znanja s področja taoizma, tradicionalne kitajske medicine in naturopatije, prav tako pa starodavna znanja povezujem tudi z dognanji moderne znanosti. Verjamem, da smo si ljudje med seboj zelo različni in vsak od nas potrebuje “svoj” sistem, da zopet pride nazaj v svojo polno moč in živi čarobnost življenja. Preberi si več o meni:

Najini poti sta različni, a se tudi stikata. Zato sva se vsaka s svojim področjem znanja (in izkušenj) združili z namenom, da pomagava tudi tebi!

PROGRAM BO IZGLEDAL TAKOLE:

VSAK TEDEN SE BOVA DOBILI 2X PO 15 DO NAJVEČ 30 MIN.

1. teden: Moja oaza miru

SANJA

Začutila in spoznala boš svoj obraz In to, kako lahko preko obraza stimuliraš CELO SVOJE TELO. Kot Obrazna refleksoterapevtka ti bom pokazala tehniko, s katero sprostiš svoj napeti živčni sistem.

Z MARMA tehniko pa te bom naučila PROTOKOLČEK ZA URAVNAVANJE ČUSTEV.

Da boš manj razdražena, ko bo naslednjič kričal tvoj otrok “da teee majce pa že neeeee!” Ali ko ti bo od vseh aktivnosti v dnevu frizura želela štrleti v zrak. Vse bolj bo ostala poravnana, ker boš v prstih in dihu vedno s sabo nosila svoj taft!

In ne boj se, čisto preprosto bo!

2.teden: Okopaj se v obilju energije

MELITA

Posvetili se bova fizični podpori telesa po porodu. Ta del vsekakor ni samo za mamico po porodu, ampak je tudi zate, ki imaš otroka starega že nekaj let, pa v tem času nisi uspela svojega telesa nazaj okrepiti.

 

Najin fokus bo usmerjen v KREPITEV LEDVIČK IN OBNOVO KRVI z ustrezno prehrano in dodatki, zraven pa se boš naučila tudi podporne tehnike, ki je pravi SOS pri izčrpanosti. Tukaj boš prejela tudi nekaj predlogov kako lahko z različnimi tehnikami podpreš svoje MITOHONDRIJE, ki so TOVARNA za proizvodnjo energije. Kratko in sladko bo J

3.teden: spusti skrbi in okrepi svoj notranji steber

SANJA

Spet sva skupaj! In zelo se te veselim!

Čaka te GLOBOKO SPROŠČANJE skozi terapevtski položaj in meditacijo, ki bo ublažilo tvoj manjko spanja.

Popeljala te bom v umirjen dih, umirjen živčni sistem in ti pokazala kako sama zase, na sebi uporabiš ZDRAVILNO ENERGIJO.

V tem tednu te bom naučila tudi energijsko vajo s katero NAPOLNIŠ SVOJO GLAVNO ČAKRO. SVOJO BAZO. Od njene šibkosti ali polnosti je odvisno koliko energije imaš.

4.teden: Pomiri in aktiviraj se z dihom

MELITA

Mamice smo pogosto ali utrujene ali pa preveč napete, zato bo ta teden namenjen DIHALNIM TEHNIKAM. Dih imaš vedno s seboj in če nič drugega ne delaš zase, lahko vedno kontroliraš svoj dih.

Naučila se boš dihalne tehnike za aktivacijo in prebujanje po neprespani noči ali pa ko delaš pozno v noč, po drugi strani pa se boš z dihalnimi vajami za sproščanje in umirjanje lažje zazibala v globok spanec ali pa se pomirila v situaciji, ko ti otrok “STOPI NA ŽIVCE”. Ti je znan ta občutek? 😛

5. teden: Preprusti se nežnostim obraza in dlani in hkrati razstrupi telo

SANJA

Ta teden skočiva na malo bolj lahkotno temo 🙂 Pocrkljali se bova!

Kajne, da rabiš tudi samo to??

Vseeno pa bova hkrati naredili nekaj zelo koristnega za tvoj limfni sistem. Hkrati  bo veselo tudi tvoje počutje in če bi to tehniko uporabljala redno, bo kot bonus zažarel tudi tvoj obraz. Ojaa, ne rabiš vedno pilingov in kremic, da tako žariš!

NA VRSTI JE LIMFNA DRENAŽA OBRAZA.

In ta teden še POSEBNA MASAŽA ROK. Koooliko samo pozabimo na njih kajne?

(naj te spomnim…tudi naše rokice skrivajo v sebi celo telo. Zato tudi to ne bo samo navadna masaža. Ampak o tem ti kaj na kratko povem, ko se vidiva! Na kratko zato, ker vem da sva mami. In da bova raje porabili čas kar za akcijo!)

6.teden: Poišči žensko v sebi

MELITA

Veš kaj potrebuje vsaka ženska, sploh pa mamica? Nego ženskih zakladov 🙂 Naučila te bom izjemno preproste in kratke vaje, ki ti bo v izjemno pomoč pri ponovni OKREPITVI MEDENIČNEGA DNA, da te ne bo več strah skakati na trampolinu.

Potem pa boš spoznala tudi načine za NEGOVANJE SVOJIH JAJČNIKOV, PRSI IN MATERNICE, ki po napornem delu (nosečnost, porod, dojenje) res rabijo tvojo pozornost.

Ker je menstrualni cikel po nosečnosti pogosto malo “zmeden”, ti bom predala tudi nekaj osnovnih predlogov kako lahko svoj cikel uravnavaš s pomočjo zelišč preko pitja čajev ali pa tako, da si pripraviš yoni kopel. Komaj čakam, da se potopiva v svojo žensko esenco <3

7. teden: Z minimalnim vložkom tvoje energije poleti v nebo

SANJA

Sedaj bova dvignili še tvojo vibracijo.

Naučila te bom kako se lahko skozi zelo preprosto energijsko vajo energiziraš in napolniš s SVEŽINO.

In kako lahko tudi ob kuhanju z njo ustvarjaš v sebi LAHKOTNOST.

Za tole vajo ne rabiš popolne zbranosti! Vseeno pa si lahko zanjo skupaj vzameva ta čas.  Kaj ni to najbolj kulsko slišati mami?

Dobro si prebrala! Ni nujno, da si zanjo prav posebaj odvzameš čas! Ooo, kar oddahni si!

 

Ker je to zelo močna tehnika, ki lahko tudi v tvoji prihodnosti marsikaj mimogrede spremeni, jo bova na različna načina ponovili kar 2x.

8. teden: Sprosti ramena in zahtevaj pogum

MELITA

Vsaka mamica vsaj prvo leto po porodu občasno ali pa redno trpi zaradi bolečin v ramenih, zato se boš naučila SKLOP VAJ ZA RAZBREMENITEV RAMENSKEGA OBROČA.

Drugi del pa bo namenjen predvsem ČUSTVENEMU DETOXU in sicer se bom dotaknila poporodne depresije, ki še zdaleč ni rezervirana samo za mamice takoj po porodu, ampak lahko le ta postane naša spremljevalka skozi življenje. Čas je, da občutke depresije, melanholije in žalosti zamenjaš za pogum in da s polnimi pljuči jadraš skozi svoje življenje. A si za?

Za DARILO pa bova pripravili še 2 GRATIS PREDAVANJI! Vsaka bo imela možnost predlaganja teme in med vsemi predlogi bova izbrali področje, kjer bo največ zanimanja. A ni to kul?

KOT SE ZA VSAK SREČEN KONEC SPODOBI:

POMEMBNO!

VES ČAS BOŠ IMELA PODPORO SKUPINE PODOBNO MISLEČIH ŽENSK!

IN NAJINO! ZDAJ NISI VEČ ZA VSE SAMA, MAMA!

KER, SAJ VEŠ KAKO PRIVILIGIRANA SI, KO TAKO LEPO SKRBIŠ ZASE! Mnogo njih bo še vedno ostalo za tabo. Zato je pomembno deliti prostor s tistimi mamami, ki bodo pogumno in skupaj s tabo stopile v svoj novi JAZ!

Seveda pa sva ti midve (Sanja in Melita) ves čas programa dostopni za vprašanja.

Postavila jih boš lahko kar v skupini pod posebno rubriko: RABIM TE!

Tvoja investicija vase znaša samo tokrat 149 €.

Seveda ne rabiva poudarjati, da bi za vsakega od teh sklopov posamezno lahko odštela več, kot je tokrat CELOTNA INVESTICIJA v program.

Da je za tem OGROMNO UR najinega UČENJA.

Da je za tem ogromno vloženega denarja in ČASA

In SPOSOBNOSTI vsake od naju, da sva izzvzeli BISTVO!

In dejstva, da sva OBE MAMI in ne delujeva samo iz glave ampak IZ IZKUŠENJ.

In da je z vsem tem ogromno TEBI PRIHRANJENEGA ČASA!

In kaj nam mamam pomeni več kot to?

Samo še nekaj organizacijskih…

ZAČNEMO V PONEDELJEK, 15.2.2021 ob 10h.

Posnetki bodo ostali v skupini še nekaj časa po zaključku, da boš lahko zares uporabila in osvojila vse vaje. 3 mesece po zaključku programa pa se bo skupina zaprla.

IZ ENEGA EDINEGA RAZLOGA!

Ker si ne želiva tistega zamaha: Ah..bom jutri! (Jutri, ki potem nikoli ne pride, ker veš da te material za vedno čaka tam)

KER HOČEVA, DA SI ČISTO ZARES ALL IN.

KER SI ŽELIVA TVOJ REZULTAT!

NE JUTRI!

REZULTAT ŽELIVA ZDAJ!

Zelo se te veseliva in komaj čakava, da slavnostno zakorakaš na tvojo novo pot!

Ker saj to že veš.. Samo z drugačnim korakom se ustvari drugačen rezultat!

In zakaj ne bi bila ravno TI TISTA MAMA, ki ob otrocih TUDI DIHA, UŽIVA ZASE IN POLNO ZAŽIVI?