Kontaktiraj me

Življenje

NOSEČE ŽENSKO TELO in MOČ NAŠE VIBRACIJE

Točno 1 mesec in 10 dni po mojem prvem porodu sem naredila tole slikico. Na glavi 😁 Takrat sem bla res fizično bolj v formi…materinstvo te med tem malo odnese. Zdaj pa sem v tej nosečnosti boljša energijsko.

.

In kako je bilo vse drugače. Koliko stvari se v parih letih spremeni. Kako se spremenimo mi (še posebaj kadar na tem delamo in uporabljamo določene tehnike).

.


Ampak tisto kar je vsakič isto pa je to, kako v svoje življenje privlečemo RAVNO to in SAMO take stvari, situacije in ljudi s čimer smo tisti moment navibrirani.

.

Isto stvar je tako lepo povedala tudi moja prijateljica, ko sva si včeraj izmenjali access bars tretma. Prispodoba Ane Bučevič: Mi smo kot radijska frekvenca: Če bomo oddajali določeno frekvenco bomo tudi ujeli to določeno. In ne druge.

Kar pomeni, da smo lahko priklopljeni na radio veseljak, na turobne osmrtnice vala 202, na zabavne ali bolj zamorjene kanale. To ni odvisno od njih ampak od nas. In pritegnemo ga s svojo notranjo vibracijo. Točno določen kanal. In enako je v nosečnosti, z vsem našim počutjem in nosečniškimi in porodnimi zgodbami o katerih razmišljamo ali ki prihajajo do nas.

.

Zadnje čase močno opažam, kako drugačne so poleg mene same okoliščine v tej nosečnosti. To kar prihaja do mene od zunaj. Tudi vsi nosečniški in nenosečniški komentarji. Tudi mimoidočih ljudi. Tako so uau…lepi, topli in spodbudni. Odprti in podporni. Lahkotni. Težko opišem…sploh to razliko od prej, ki je tako subtilna a hkrati tako velika. Opaziš jo ko okrepiš ta svoj notranji čut.

In neskončno sem hvaležna tudi vsem čarobnim ženskam, ki se me dotikajo v zadnjem obdobju tudi s svojimi porodnimi zgodbami. Ker so tako lepe in lahkotne ( v prvo niso bile…ne moje notranje iz spomina moje družine, ne zunanje iz okolice). Hvala za taka sporočila! ❤ Jaz sem imela tukaj že v prvo nekaj izzivov, tokrat pa čutim spremembo.

Kar v večini prihaja zdaj do mene od zunaj je čisto druga vibracija. To pomeni, da sem končno določene stvari spustila oziroma jih spuščam. Kadar smo prepojeni z vibracijo strahu in dvomov, bodo do nas hodile samo težke zgodbe, tudi porodne. Oziroma drugih ne bomo niiti opazili. Ker niso na naši frekvenci in enastavno ne morejo vstopiti v nas. Ne moremo jih prejeti in razumeti. Verjeti, da je za nas možno.

.

Zato je tako pomembno tudi nosečnicam, ne samo nabirati informacije (sevada da je tudi to potrebno, ampak raje kakšno manj in posvetiti čas tudi sebi in krepitvi svoje intuicije in notranje moči. Svojega telesa, svoje vibracije). Prventsveno nam da večji in boljši rezultat (kot kup informacij) stik s svojim telesom. Pogled vase. Dvig in sprememba vibracije. Do tega pridemo lahko tudi preko temu namenjenih tretmajev in določenih orodij za krepitev notranje moči. Ker to je tisto, kar bo spremenilo potem tudi naše počutje, nosečnost in tudi porod oziroma občutke o njem.

.

Drugače sem jaz z nosečnostjo zelo pomirjena..žarela in uživala sem že v prvo…samo malo bolj sem spremljala neke stvari, ki jih zdaj sploh ne. Žarela sem, pa čeprav je bilo vse čisto drugače. Tudi moje okolje, odnosi.
Takrat sem poleg vsega skrbela na koncu, skoraj pred porodom tudi za nepokretno babico. In jo spravila na noge. Čez nekaj mesecev nas je tudi zapustila. Niso bile lahke stvari. Še posebaj ne za nosečko in svežo mamico.

.

Zato, da sem vzdrževala v sebi ta balans, zame in za otročka, sem tudi takrat redno skrbela zase. Samo da je bila to večinoma joga, meditacija in dihalne vaje. Je pa moje notranje stanje s tehnikami, ki jih uporabljam in delam zdaj, čisto drugačno.

.

Samo še intermezzo okoli vibracije: ker sem takrat oboževala eno učiteljico joge in jo redno spremljala online ni blo naključje, da je ravno ona bila gostja na takratni joga konferenci v Lj. Ko sem zagledala njeno ime kar nisem mogla verjeti, da je to možno! Uaau..kakšno navdušenje je bilo to zame.
Seveda sem s tistim velikim trebuščkom na tisto jogo oddrvela. Samo na njeno uro. S takim veseljem in žarom v očeh. Tako sem bila vesela, ko sem jo lahko videla tudi v živo in objela.

Danes verjamem in zaupam! Temu, da nam vesolje dostavi ravno tisto, kar rabimo. In tisto, kar smo sploh zmožni prejeti. In če nečesa nismo pripravljeni, če oddajamo drugačen notranji signal to enostavno ne more priti do nas, pa kolikor bi si le želeli.

Zato se že veselim za naprej, da po moji pavzi spet začnemo skupaj ustvarjati še boljše in lažje okoliščine za vse nas! Tiste sladke, notranje, ki bodo spremenile tudi vse zunanje!

.

Do takrat…se beremo in mogoče tudi z dojenčki kaj skupinsko podružimo…

Objem

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja