Kontaktiraj me

Vse

Kaj za boga so ti Access barsi?

Zadnje čase je v online in tudi offline svetu veliko slišati o Access barsih. Ampak strinjam se, da v online svetu obstaja predvsem tooliko povabil na delavnice, da se lahko marsikdo vpraša.. Pa kaj zdaj ta poplava pomeni? In ne glede na to, da se pojavlja, jih še zmeraj veliko ne ve kaj so sploh ti barsi?

.

Ker je eno od mojih področij delovanja tudi Access consciousness, kamor Access barsi spadajo in ker sem certificirana Access bars facilitatorica, torej voditeljica delavnic, bi vam rada povedala nekaj o tem. In zakaj se toliko pojavljajo? Ker ustvarjajo na res preprost način toooliko sprememb.

✨

Ko sem se jaz, pred 5 leti prvič srečala z barsi situacija ni bila taka. Takrat je redko kdo o tem slišal. Ko se prebrala “po naključju” opis delavnice, je bil tako drugačen od vsega ostalega, že kar malo neverjeten. Ampak zato me je tudi takoj pritegnilo. Nisem imela koga vprašati o tem. Preveriti. Videti rezultate na mnogih. Kot jih lahko vi zdaj. Stvar je bila pri nas res nova. Vseeno pa me je toliko pritegnilo, da nisem šla niti probati tretmaja. Ampak kar takoj na delavnico. “Hočem videti kaj to je!” Danes lahko rečem, da je bila to ena od tistih boljših odločitev v mojem življenju.🏆

✨

Moje življenje je danes popolnoma drugačno. Uporabljam neka čudna orodja ampak zaradi njih tooliko lažje in lahkotneje živim. Toliko sem v stiku s sabo in si dovolim pristno sebe, kot si prej nikoli nisem. Moji odnosi so se obrnili za 180. Moji strahovi, ki sem jih nosila so se v večini kar razpihali. Moja žalost, zgodaj sem izgubila mamo, ni več šofer mojega življenja. Spustiti sem zmogla tisto edino, ki mi je ostala, babico. Živim, se veselim, ne sikiram se za vsak tuj pogled, za množico, ne delujem iz nagonov množice ampak imam končno sebe in svoj ja . Hvaležna sem tem orodjem! Zelo!

.

Zakaj je to vse sploh možno? Po nekih Access barsih? In kaj za vraga naredijo?

Malo potrpite.. Do jutri..

Med tem pa si lahko nekaj o ACCESS BARS TRETMAJU preberete tukaj: https://www.sanjadimic.si/access-bars/

Ali pa o ACCESS BARS DELAVNICI pa tukaj: https://www.sanjadimic.si/access-bars-delavnice/

.

Lepo vas pozdravljam!

Sanja

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja