Kontaktiraj me

Esse

Je del Access consciousnessa, mešanica energijskega in fizičnega dela na telesu, na fasciji.

Kaj je fascia?

Fascia je tkivo, ki vsebuje in povezuje vse organske sisteme telesa, mišice in mišične skupine, ščiti žile in živce itd. Fascia je podobna mreži kolagenskih in elastičnih vlaken. Fascia izgubi elastičnost, ko je izpostavljena škodljivim vplivom, tudi čustveni in posledično mišični zakrčenosti. Posledice tega se kažejo kot bolečine pri gibanju, bolečine v vratu, v hrbtenici, nesproščeno in trdo telo, zakrnelost telesa, omejeno gibanje telesa, nepravilna hoja, omejena uporaba rok in nog… Potrebujete jo, kadar čutite togost in trdost, zakrčenost telesa ali pa dela telesa in bi se radi počutili bolj lahkotno in raztegnjeno.

ESSE omogoča dinamično spreminjanje fascialnega tkiva po celem telesu, od celične ravni do glavnega sistema telesa. Seansa ustvari lahkotnost po celem telesu, lahkotnost v gibanju in energijskem sistemu telesa.

Uporablja se za:

Tehniko se izvaja leže na masažni mizi, čez oblačila. Terapevt z počasnimi gibi razteguje dele telesa, spominja na to, kot bi nekdo delal jogo ali raztezne vaje namesto vas, vi pa med tem samo ležite, se prepustite in uživate.

PRIJAVA