Kontaktiraj me

Življenje

ČISTO VSI IMAMO KDAJ TUDI TAK DAN

Kaj naredite, ko je dan tako kisel kot včerajšnje vreme in vam čisto nič ne »prime«?

Včeraj sem se zbudila tako brez energije, ko že dolgo ne. Poklepana in težka, brez volje in vedrine.  Poznate ta občutek?

Velikokrat se kaže popolna slika naših lepih dni ampak sigurna sem, da imamo čisto vsi tudi take, malo bolj težke. Dostikrat se to prikrije, še posebej s strani tistih, ki naj bi bili močni in vedno nasmejani. V smislu »jaz pa res ne morem imeti slab dan, saj delam za dobro počutje ljudi!«  Pa je to res? Je pristno? Resnično? Vsi smo samo ljudje. In vsi, z mano vred, se kdaj zbudimo tudi v tak dan.

Bodi energija tega kar si želiš! Ali to takrat deluje?

Sigurno ste že slišali orodje: »Bodi energija tega kar si želiš…zamenjaj vibracijo«. Ali pa naše zelo koristno in slavno Accessovo vprašanje :«Komu to pripada?« Ali: »Kako je lahko boljše kot to?« Hmmm, včasih enostavno ne deluje. In čisto nič ni narobe z vami, če se tudi vi počutite  tako!

Samo s temi orodji, z vprašanji se stvari res ne bodo čisto vsakič čudežno razblinile in obrnile. Kar ne pomeni, da jih ne uporabite in da se bo sprememba mogoče pokazala šele jutri! In ko si v težki energiji, energiji brezvoljnosti, nemoči, se sam zelo težko postaviš v to drugo vibracijo (tega kar si želiš: v tem trenutku verjetno veselja, sreče in lahkotnosti). Čisto tako preprosto in samo od sebe vedno in vsakič ne gre.

V takih trenutkih potrebujemo malo bolj konkreten korak! In še zmeraj naj bo prijeten in nežen do vas!

1.TRETMA

Če čas le dopušča je super opcija ta, da si ravno takrat privoščimo en negovalno-terapevtski tretma. To zna biti tisto, kar nas bo najhitreje spravilo v drugačno razpoloženje. Dostikrat se spravimo na »razvajanje« takrat ko smo že tako dobre volje…in čisto prav je tudi tako! Ampak kadar smo potrti je to situacija, ko ga rabimo še toliko bolj.

V tem primeru priporočam terapevtski tretma. Tak, kjer bodo šli signali globlje in bodo poslali telesu drugačno sporočilo. Masaža ali pedikura sta super za crkljanje, je pa terapevtski tretma tisti, ki bo dal drugačen rezultat, vplival bo tako na spremembo razpoloženja kot vaše vibracije! Reset tretma z Obrazno refleksoterapijo naredi spremembo zelo hitro, ker vpliva na cel živčni sistem in umirjanje stresnih hormonov. Access barsi pa za tiste, ki vam je bližje energetski pristop. Ta bo predvsem dvignil nivo energije v vašem telesu in vas razvedril.

Jaz na žalost včeraj za to nisem imela časa. Tudi to se zgodi. Kaj pa takrat?

2. PREMIK

Navajeni smo se zapreti v svoje lastne sence in dovoliti, da nas občutek pogoltne. Dobro je že ozavestiti, da smo veliko večji in mogočnejši od naših čustev in občutkov. Tudi od vseh misli, ki se nam takrat pletejo po glavi in nas zapirajo v svoje mreže. Dostikrat se zgodi to, da v občutku in skrbeh kar obsedimo, da se ne premaknemo. In se tako psihično  popolnoma ujamemo. Takrat rabimo fizični premik! Sprehod ali kakršenkoli vam ljubi šport bi bila odlična izbira. Če tudi to ne gre se je dobro premaknit kamorkoli…pa tudi če je to  trgovina s pohištvom, ker že dolgo odlašate ogled kakega kosa.

Jaz sem včeraj naredila to.

In še zmeraj je lahko to premalo. Kljub temu da vemo, da nismo manjši od čustva in kljub temu da smo naredili premik počutje ostane. Takrat pa:

3. NAJ BO DANES TAKO KOT JE, PREDAJ SVOJE SKRBI IN POČUTJE UNIVERZUMU

Če kljub vsemu slabo počutje in teža še zmeraj vztrajata, jaz rečem: »ok, če mora bit tkole, naj bo danes tako. Ne morem več, ne da se mi.

In dodam: »Univerzum, naredi tisto, kar je zdaj najboljše zame.« Predam. In če je treba, in če je priložnost, se sredi dneva malo uležem in zaspim. Preneham z borbo same s sabo. Včasih pač ni druge, kot da tudi tako počutje sprejmemo in ga dopustimo. Še zmeraj je bila v tem primeru to naša izbira! Mi smo se odločili, da bo danes tako. Če se ne potopimo ampak hkrati vseeno dopustimo, da je jutri drugače, potem smo še vedno večji in v zavedanju.

V takih trenutkih si je dobro postaviti tudi vprašanje: »Kako imam lahko s svojo težo največjo možno lahkotnost? In: Če je na voljo še karkoli drugega, mi to prosim (Univerzum) pokaži!«

Največ pa nam lahko pomeni prav to, ko vidimo da v takih dilemah in občutjih nismo sami! Vsi imamo kdaj tak dan ali celo obdobje. Ob pisanju tega bloga sem se spomnila na vse vas. Hvala, da ste! Ker s tem tudi mene spomnite na vse tisto, kar v ključnih trenutkih pozabim. Nekatere stvari sem se spomnila za vse nas ravno takrat, ko sem začela ponoči tole pisati… Naj bo tukaj zapisan opomnik za vse!

Objemam nas/vas!

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja