fbpx

Kontaktiraj me

Access bars terapija

.

.

ACCESS BARSI LAHKO SPREMENIJO VAŠE MISLI IN VAŠO VIBRACIJO

.

Ali veste, da naša vibracija dokazano ustvarja naše življenje? Tudi naše misli, čustva in prepričanja imajo svojo vibracijo.

Kakšne misli se vam večinoma podijo po glavi? So to vedre, odprte, radovedne in zaupljive misli? Če to niso, če v sebi čutite veliko teže in blokad, je mogoče čas, da to spremenite.. Obstaja tehnika oz. terapija s katero lahko vplivamo na ta del nas in to so Access barsi.

.

Zakaj bi rabili barse?

⁉️ Če se v določenih točkah v življenju nikakor ne morete premakniti naprej.

⁉️ Če vas ovira strah ali druga močna čustva in ne zmorete drugače, kot da jim dajete ogromen pomen in moč.

⁉️ Če opažate, da so vaše misli zelo negativno usmerjene in vas to spravlja v zakrčen in nemočen položaj.

⁉️ Če se nikakor ne morete miselno in čustveno odlepiti od travmatičnih dogodkov iz preteklosti in se premakniti naprej, imate pa željo po boljšem in lahktnejšem življenju. In nekje v sebi prav veste, da je nekaj takega možno za vas, samo do zdaj še niste odkrili pot.

⁉️ In tudi če se vam zdi vse super je vedno lahko še boljše!

Access barsi so tisti, ki vas končno lahko premaknejo tja, kamor želite. Seveda se to ne zgodi čez noč, lahko pa se v primerjavi z drugim metodami proces zelo zelo pospeši!

.

ZAKAJ LAHKO TO DOSEŽEMO Z BARSI IN KAJ SPLOH SO BARSI?

.

Access barsi so energetski proces. Gre za terapijo, ki s polaganjem rok na točke na vaši glavi direktno vpliva na vaš nezavedni del. To je 32 točk, ki se dotikajo različnih področij vaših življenj. Po 15 minutah terapije možgani preidejo v theta stanje (v katerem se spremembe dogajajo veliko hitreje).

.

Naše glave so kot računalniki, prepolne so informacij in nekoristnih datotek. Tudi računalnik zablokira kadar je prepoln. Čisto enako se zgodi tudi z našimi glavami. Ne znamo več prepoznati zdravih prepričanj, jih ločiti med sabo ali razločiti kaj je za nas koristno in kaj ne. Če na primer razmišljamo o tem kako nemočni smo in si to ves čas ponavljamo to sigurno ni koristno. Ampak točno to v življenje potem tudi privlačimo. Pritegnemo točno take situacije in ljudi, ki nam bodo to potrdile.

Pozabili pa smo, od kod se je ta misel naselila v nas in kdaj smo temu tako zelo verjeli, da je postalo resničnost. Barsi vas spomnijo na vse to, ozavestijo nezavedne dele vas. In kar je najpomembnejše: razelektrijo moč teh misli in brišejo nekoristne datoteke iz vaših glav. Vse to pa potem vpliva na celo telo in dvig energije v celem telesu.

.

Kadar se ves ta naboj razelektri:

✔️ se vam razjasni pogled.

✔️ čustva niso več tako močna in zato lahko misli končno usmerite drugam. V to, kar vam bo prineslo več in ne kar vas omejuje.

✔️ počutite se kot bi se vaš notranji prostor osvežil in bi se odprla nova vrata.

✔️ niste več pod stresom

✔️ počutje je bolj lahkotno in odprti ste za spremembo. Kot bi vam nekdo odprl oči in bi na enkrat videli kje delate proti sebi. Jasno zagledate tudi kateri bo vaš naslednji korak. In lažje ga tudi naredite!

✔️ pojavi se večja lahkotnost s sabo in z življenjem.

✔️ izboljšajo se vam odnosi

✔️ na pot vam začnejo hoditi stvari po katerih ste dolgo spraševali

.

ACCESS BARSI SO TUDI ZNANSTVENO DOKAZANI: o tem si lahko pogledate video pod zavihkom Certificirana access bars delavnica.

V videih spodaj pa si lahko pogledate kaj pravijo o njih nekateri, ki so jih že poiskusili. Nastavite si lahko tudi slovenske podnapise.

Če vas je zamikalo in se želite prijaviti na Access bars terapijo pa je spodaj pod videi prijavnica. Lahko pa to storite tudi na 040 187 411.

.

Naj vse življenje prihaja k vam lahkotno, radostno in veličastno!

.

.

.

P.s.: Včasih nekateri pravijo, da tega ne razumejo. Ni stvar v tem, da bi razumeli. Tukaj se sprememba ne dogaja na razumski ali čustveni ravni, čeprav vpliva na to. Začne se na energijski. Spreminja našo vibracijo. Ker to, kar vibriramo je tako zelo pomembno saj to v svoje življenje tudi privlačimo.

Barsi so res nekaj tako drugačnega od vsega, kar ste poskusili do sedaj. Zato jih ne poskušajte umestiti v poznane okvirje oziroma primerjanje z drugimi tehnikami, ker se ne bodo ujeli v njih. Predlagam, da kar preizkusite! Deluje tudi, kadar ne verjamete. Jaz sem bila največji skeptik. Energijskega dela na sebi sem se lotila nazadnje. In danes mi ni niti malo žal!

.

.

Access bars

Prijava na tretma