PRIHODNJI DATUM DELAVNICE (prijavite se lahko s prijavnico na dnu strani)

 • Sobota 9.11. od 9:30 – 16:30 (prijave zbiram do četrtka 7.11.)

Za vsa vprašanja sem dosegljiva na 040 187 411

.

KAJ SO ACCESS BARSI IN KAJ VSE DOBITE NA DELAVNICI

.

Access barsi so osnovna tehnika Access Consciousness-a. V prevodu to pomeni: dostop do zavedanja. Gre za sklop različnih orodij in procesov, ki nam omogočajo zavestnejše življenje in prave izbire, ki delujejo za nas.

.

Delavnica vam mogoči, da v svojem življenju končno in zavestno ustvarite spremembe! Tudi tam kjer se že dolgo počutite nemočne, zataknjene, kjer se vam zdi, kot bi nekdo drug upravljal z vašim življenjem. Upravljal zato, ker večinoma delujemo na avtopilotu in mislimo da nimamo nobenega vpliva.

.

To, da smo tako avtomatizirani se dogaja zato, ker so nas celo življenje učili pripadati, ne izstopati, ubogljivosti in robotiziranosti. Veliko prepričanj, ki vodijo naša življenja, tudi teh avtomatiziranih pa je predvsem nezavednih. Dostikrat rečemo: “No zdaj pa vem, zdaj bo pa drugače!” In potem pride situacija mi pa ponovno naredimo isto. Zakaj? Ker z nami upravlja naš nezavedni del.

.

Z access barsi in ostalimi orodji access consciousnessa dostopamo prav do tega nezavednega dela in do misli, ki nam govorijo: “ne zmorem”, “zame to ni možno”, “nisem ok”, lahko bi če nebi…. Vse te misli in prepričanja so vibracija in sporočila, ki se s samim procesom razelektrijo in transformirajo. Z uporabo orodij jih lahko tako ozaveščene tudi sami aktivnono spreminjamo.

.

Hkrati se začnemo odpirati, širiti svoje zavedanje (kot bi vsakič bolj zagledali celoto in ne samo malo drevesce v gozdu). Access barsi so energijski proces zato vplivajo in spreminjajo predvsem ta širši del nas. Tega nas sicer niso naučili ampak vse spremembe pa se v bistvu najhitreje začnejo na tem nivoju. Na nivoju našega pogleda in naše energije.

.

.

NA DELAVNICI SE NE NAUČITE SAMO IZVAJATI ACCESS BARS TRETMA:

.

Poleg tega, da se naučite izvajanja access bars terapije (ki jo lahko uporabite zase, za vaše domače, otročke, prijatelje, sosede ali pa jo vključite v svoj posel), dobite tudi nekaj ostalih orodij access consciousness. Tudi kakšno energetsko vajo in dodatni energetski proces, ki se izvaja drugje po telesu.

Ob tem pa dobite tudi v vsakdanjih situacijah zelo uporabne stvari:

 • drugačen pogled nase in na situacije (razširite obzorje in pogledate ven iz naučenih okvirjev v širšo celoto)
 • Stopite iz vzorca sodb. Kadar sodimo druge se v bistvu bojujemo proti sami sebi. Ko samo preberemo je drugače, ko pa resnično ozavestimo, da smo vsi drugačni, da ima vsak od nas svojo zgodovino in zaradi tega svoj pogled…da ima pravico biti to kar je (kar ne pomeni, da se mi z vsem strinjamo ampak to, da drugačno možnost dopustimo). Ko se zavemo da velikokrat reakcije drugih nimajo nič opraviti z nami in smo samo v dopuščanju, da so take kot so, s tem dopustimo in osvobodimo v bistvu sebe. Od nas pa je potem odvisno, kam in v koga bomo vlagali svojo energijo, kje se bomo odmaknili, komu približali. Dopuščanje ne pomeni Sprejemanje vsega. Ampak dopustiti svobodo izbire. In znati izbrati zase.
 • dobite pa tudi orodja (za v žep). To je kot, da bi v različnih situacijah od zdaj naprej končno lahko rekli: Tukaj vzamem »kladivo«, tole bom popravil/a z »vijakom« itd. Se pravi, da lahko začnete aktivno vplivati na svoje spremembe, vplivati na svoje reakcije, svoje korake, svojo prihodnost.

.

REZULTAT DELAVNICE JE:

.

 • Končno spregledate in ugotovite, da ni z vami čisto nič narobe, da ima vsak od nas svojo preteklost in razloge, da je tam kjer je. Obsojanje vas samih in drugih se zaradi tega zavedanja zmanjša (ne gre za miselni proces ampak se to zgodi tudi na energijski ravni).
 • Spoznate kaj je tisto, kar zares deluje za vas in kako lahko od zdaj naprej bolj sledite sebi. Kako lahko premagate tudi vse svoje negativne črvičke in dvome. Kaj lahko z njimi v konkretnih situacijah naredite.
 • Dobite orodja in odgovore na: kako premagati strah, pustiti preteklost za sabo, kako preseči omejujoča prepričanja, ki vam ne dovolijo narediti korak naprej na posamznem področju.
 • Direktno brišete blokade podzavesti.
 • Možgani po 15 min terapije preidejo v theta stanje (o tem si lahko več preberete pod zavihkom Access bars terapija). V njem se spremembe dogajajo veliko bolj spontano in hitreje.
 • Spreminjati se začne vaša vibracija!
 • V vaše življeneje vstopi več lahkotnosti in svobode!
 • Bolj znate preceniti s čem se je smiselno ukvarjati in s čim ne. Zato lahko bolj zdravo razpolagate s svojo energijo.
 • Barsi iz vašega telesa tudi dokazano brišejo posledice stresa, osvobajajo anksioznosti, depresij (o tem obstaja tudi članek in znanstvena raziskava).

.

Tudi če ta moment mislite, da veste vse o sebi, da vam je vse razumljivo in jasno, naj vas spomnim, da se zavedate samo delčka vas. In da ste lahko z uporabo teh orodij presenečeni nad tem kakšna širina se vam še lahko odpre!

Ko se ozavestite, ko imate vse več zavedanja, imate več sebe! To je tisto, ko rečemo “da imamo vajeti v svojih rokah”. In takrat lahko ustvarimo ali spremenimo karkoli. Naše možnosti so neskončne, na poti si stojimo samo mi sami.

V spodnjem videu si lahko pogledate kaj o tem med drugim pravita tudi ustanovitelja Access consciousness (lahko si nastavite tudi slovenske podnapise):

.

.

.

.

UČINKI ACCESS BARSOV SO TUDI IZMERJENI IN ZNANSTVENO DOKAZANI

Access barsi so tudi znanstveno dokazani. Ljudje jih po svetu uporabljajo že 25 let in z njimi spreminjajo svoja življenja. Njihovi učinki so tudi izmerjeni. Kaj se zgodi po 15 minutah terapije si lahko pogledate v spodnjem videu:

.

.

.

.

ČAROBNIH 32 TOČK NA VAŠI GLAVI

Access barsi so 32 točk na glavi, ki se dotikajo različnih področjih naših življenj (obstaja bars točka za zavedanje, denar, kontrolo, radost, žalost…) V našem notranjem disku imamo shranjene vse informacije, ki smo se jih kadarkoli naučili o tem. V njih smo verjeli, z njimi smo se strinjali. In čeprav danes mogoče mislimo, da verjamemo da lahko veliko zaslužimo, da lahko uživamo v partnerskem odnosu, da nam mnenje drugih nič ne more, pa temu ni tako. Ker če bi vse to že imeli in zmogli resnično verjeti, bi bilo vse to že tukaj. Zato se je zdravilno dotakniti teh notranjih, nezavednih prepričanj.

.

Pri access bars tehniki se v njih ne poglabljamo miselno, ampak je proces zelo prijeten in veliko bolj lahkoten. Za to imamo barse (točke), ki opravijo ta del namesto nas. Z nežnim dotikom točk iz njih brišemo energetske blokade iz naše podzavesti.

.

Barsi so res nekaj posebnega in ne rabite jih razumeti, da bi delovali.

.

Access bars je po navadi prva in osnovna delavnica s katero se srečate v accessu. Od vaših potreb je odvisno: lahko je to že ena sama delavnica in je za vas dovolj! Imate pa tudi možnost v svojem procesu vedno raziskovati še naprej. To je samo stvar izbire in vse kar vas v tem trenutku pokliče, je tisto pravo. za vas

.

.

STRUKTURA DELAVNICE IN CENA

Prvi del je bolj teoretičen. Vmes pa z vajami tudi preizkusite kako ta nova spoznanja delujejo na vas. Tu dobite tudi nekaj novih orodij za kreiranje svojega drugačnega življenja.

.

Drugi del je praktičen, kjer se v parih naučite izvajanja terapije.

Delavnica traja 8 ur z vmesno pavzo. Včasih jo po željah udeležencev izvedem tudi brez glavne večje pavze in je tako časovno kako uro krajša. To se dogovorimo vsakič sproti. Za prigrizke in pijačo je poskrbljeno!

.

Access bars tretma je zelo preprosta tehnika, tako da ni potrebno nobenih predhodnih znanj. Naučijo se ga lahko vsi. Je čisto drugačen od drugih energetskih tehnik, tukaj ni invokacij, pravil, dela z lastno energijo. vse je zelo preprosto in lahkotno

Barse lahko izvajate tudi na sebi, na svojih domačih, svojih otročkih.  

Na delavnici dobite skripto in shemo za izvajanje terapije. NA koncu pa prejmete tudi mednarodni certifikat. Takoj jih lahko vključite v svojo ponudbo.

.

CENA:

Cena delavnice je 240 evrov.

Za tiste, ki delavnico ponavljate je cena polovična: 120 evrov.

Za otroke do 15. leta je v spremstvu odrasle osebe brezplačna.

Prijavite se spodaj z obrazcem ali na: 040 187 411

.

Se vas veselim!

.

Naj vse življenje prihaja k vam lahkotno, radostno in veličastno!

Access bars delavnica

PRIJAVNICA