Kontaktiraj me

Certificirana Access bars® delavnica

KAJ SO ACCESS BARSI IN KAJ VSE DOBITE NA DELAVNICI

Delavnica vam mogoči, da v svojem življenju končno in zavestno ustvarite spremembe! Tudi tam kjer se že dolgo počutite nemočne, zataknjene, kjer se vam zdi, kot bi nekdo drug upravljal z vašim življenjem. Upravljal zato, ker večinoma delujete iz avtopilota. To pa ustvarja lažni občutek, da na situacije nimate nobenega vpliva.

REZULTAT DELAVNICE:

To, da smo tako avtomatizirani se dogaja zato, ker so nas celo življenje učili pripadati, ne izstopati, ubogljivosti in robotiziranosti. In tudi zato, ker imamo vrhunsko sposobnost zaznavanja okolice. Ko to sposobnost ozavestite lahko začnete sebe energijsko ločevati od drugih. Večina prepričanj, ki vodijo naša življenja, tudi teh avtomatiziranih je predvsem nezavednih. In zlepljenih s prepričanji drugih.

Z access barsi in ostalimi orodji access consciousnessa dostopamo prav do tega nezavednega dela in do misli, ki nam govorijo: “ne zmorem”, “zame to ni možno”, “nisem ok”, lahko bi če nebi…. Ni rečeno, da so to sploh naše misli. Vse te misli in prepričanja pa so vibracija in sporočila, ki se s samim procesom razelektrijo in transformirajo. Z uporabo orodij jih lahko tako ozaveščene tudi sami aktivno spreminjamo.

Hkrati se začnemo odpirati, širiti svoje zavedanje (kot bi vsakič bolj zagledali celoto in ne samo malo drevesce v gozdu). Access barsi so energijski proces zato vplivajo in spreminjajo predvsem ta širši del nas. Tega nas sicer niso naučili ampak vse spremembe pa se v bistvu najhitreje začnejo na tem nivoju. Na nivoju našega pogleda in naše energije.

NA DELAVNICI SE NE NAUČITE SAMO IZVAJATI ACCESS BARS TRETMA:

Dobite tudi:

Ko se ozavestite, ko imate vse več zavedanja, imate več sebe! To je tisto, ko rečemo “da imamo vajeti v svojih rokah”. In takrat lahko ustvarimo ali spremenimo karkoli. Naše možnosti so neskončne, na poti si stojimo samo mi sami.

V spodnjem videu si lahko pogledate kaj o tem med drugim pravita tudi ustanovitelja Access consciousness (lahko si nastavite tudi slovenske podnapise):

UČINKI ACCESS BARSOV SO TUDI IZMERJENI IN ZNANSTVENO DOKAZANI

Access barsi so tudi znanstveno dokazani. Ljudje jih po svetu uporabljajo že 25 let in z njimi spreminjajo svoja življenja. Njihovi učinki so tudi izmerjeni. Kaj se zgodi po 15 minutah terapije si lahko pogledate v spodnjem videu:

ČAROBNIH 32 TOČK NA VAŠI GLAVI

Access bars je po navadi prva in osnovna delavnica s katero se srečate v accessu. Od vaših potreb je odvisno: lahko je to že ena sama delavnica in je za vas dovolj! Imate pa tudi možnost v svojem procesu vedno raziskovati še naprej. To je samo stvar izbire in vse kar vas v tem trenutku pokliče, je tisto pravo za vas

Barse lahko izvajate tudi na sebi, na svojih domačih, svojih otročkih.  

Na delavnici dobite skripto in shemo za izvajanje terapije.

CENA

Naslednji termini delavnice:

 

Prijavite se lahko v spodnji prijavnici ali na: 040 187 411

 

V PRIJAVNICO MI SPOROČITE NA KATERI TERMIN SE PRIJAVLJATE (V PRIMERU, DA JIH JE RAZPISANIH VEČ).

Se vas že veselim! <3

PRIJAVA