fbpx

Kontaktiraj me

Certificirana Access bars® delavnica

KAJ SO ACCESS BARSI IN KAJ VSE DOBITE NA DELAVNICI

⭐️ Access barsi so osnovna tehnika Access Consciousness-a. V prevodu to pomeni: dostop do zavedanja. Gre za sklop različnih orodij in procesov, ki vam omogočajo zavestnejše življenje in prave izbire, ki delujejo za vas.

⭐️ Access barsi so točkice na vaši glavi, ki jih aktiviramo z rahlim dotikom. Po 15 minutah tretmaja možgani preidejo v theta stanje, stanje globoke sproščenosti. V theta stanju se spremembe dogajajo lažje in hitreje, hkrati pa se dviguje tudi vaše zavedanje

.

Delavnica vam mogoči, da v svojem življenju končno in zavestno ustvarite spremembe! Tudi tam kjer se že dolgo počutite nemočne, zataknjene, kjer se vam zdi, kot bi nekdo drug upravljal z vašim življenjem. Upravljal zato, ker večinoma delujete iz avtopilota. To pa ustvarja lažni občutek, da na situacije nimate nobenega vpliva.

.

REZULTAT DELAVNICE:

✔️ Dobite orodja in odgovore na: kako premagati strah, pustiti preteklost za sabo, kako preseči omejujoča prepričanja, ki vam ne dovolijo narediti korak naprej na posamznem področju.

✔️ Direktno brišete blokade podzavesti.

✔️ Možgani po 15 min terapije preidejo v theta stanje (o tem si lahko več preberete pod zavihkom Access bars terapija). V njem se spremembe dogajajo veliko bolj spontano in hitreje.

✔️ Spreminjati se začne vaša vibracija!

✔️ V vaše življeneje vstopi več lahkotnosti in svobode!

✔️ Bolj znate preceniti s čem se je smiselno ukvarjati in s čim ne. Zato lahko bolj zdravo razpolagate s svojo energijo.

✔️ Barsi iz vašega telesa tudi dokazano brišejo posledice stresa, osvobajajo anksioznosti, depresij (o tem obstaja tudi članek in znanstvena raziskava).

✔️ Dobite tudi certifikat in lahko barse takoj vključite v svojo ponudbo

.

To, da smo tako avtomatizirani se dogaja zato, ker so nas celo življenje učili pripadati, ne izstopati, ubogljivosti in robotiziranosti. In tudi zato, ker imamo vrhunsko sposobnost zaznavanja okolice. Ko to sposobnost ozavestite lahko začnete sebe energijsko ločevati od drugih. Večina prepričanj, ki vodijo naša življenja, tudi teh avtomatiziranih je predvsem nezavednih. In zlepljenih s prepričanji drugih.

.

Z access barsi in ostalimi orodji access consciousnessa dostopamo prav do tega nezavednega dela in do misli, ki nam govorijo: “ne zmorem”, “zame to ni možno”, “nisem ok”, lahko bi če nebi…. Ni rečeno, da so to sploh naše misli. Vse te misli in prepričanja pa so vibracija in sporočila, ki se s samim procesom razelektrijo in transformirajo. Z uporabo orodij jih lahko tako ozaveščene tudi sami aktivnono spreminjamo.

.

Hkrati se začnemo odpirati, širiti svoje zavedanje (kot bi vsakič bolj zagledali celoto in ne samo malo drevesce v gozdu). Access barsi so energijski proces zato vplivajo in spreminjajo predvsem ta širši del nas. Tega nas sicer niso naučili ampak vse spremembe pa se v bistvu najhitreje začnejo na tem nivoju. Na nivoju našega pogleda in naše energije.

.

.

NA DELAVNICI SE NE NAUČITE SAMO IZVAJATI ACCESS BARS TRETMA:

.

Dobite tudi:

❗️ Drugačen pogled nase in na situacije (razširite obzorje in pogledate ven iz naučenih okvirjev v širšo celoto)

❗️ Stopite iz vzorca sodb. Ko se resnično zavete da reakcije drugih nimajo nič opraviti z vami in stopite v dopuščanje, s tem dopustite in osvobodite v bistvu samega sebe. Dopuščanje ne pomeni Sprejemanje vsega. Ampak dopustiti svobodo izbire. In znati izbrati zase.

❗️ Dobite pa tudi orodja (za v žep). To je kot, da bi v različnih situacijah od zdaj naprej končno lahko rekli: Tukaj vzamem »kladivo«, tole bom popravil/a z »vijakom« itd. Se pravi, da lahko začnete aktivno vplivati na svoje spremembe, vplivati na svoje reakcije, svoje korake, svojo prihodnost.

.

.

Ko se ozavestite, ko imate vse več zavedanja, imate več sebe! To je tisto, ko rečemo “da imamo vajeti v svojih rokah”. In takrat lahko ustvarimo ali spremenimo karkoli. Naše možnosti so neskončne, na poti si stojimo samo mi sami.

V spodnjem videu si lahko pogledate kaj o tem med drugim pravita tudi ustanovitelja Access consciousness (lahko si nastavite tudi slovenske podnapise):

.

.

.

.

UČINKI ACCESS BARSOV SO TUDI IZMERJENI IN ZNANSTVENO DOKAZANI

Access barsi so tudi znanstveno dokazani. Ljudje jih po svetu uporabljajo že 25 let in z njimi spreminjajo svoja življenja. Njihovi učinki so tudi izmerjeni. Kaj se zgodi po 15 minutah terapije si lahko pogledate v spodnjem videu:

.

.

.

.

ČAROBNIH 32 TOČK NA VAŠI GLAVI

⭐️ Barsi so 32 točk na glavi, ki se dotikajo različnih področjih življenja (obstaja bars točka za zavedanje, denar, kontrolo, radost, žalost…)

⭐️ V našem notranjem disku imamo shranjene vse informacije, ki smo se jih kadarkoli naučili o vsem tem. V njih smo verjeli, z njimi smo se strinjali. In čeprav danes mogoče mislimo, da lahko veliko zaslužimo, da lahko uživamo v partnerskem odnosu itd. tega pa nimamo, potem temu ni tako. Verjamemo nekem drugem skritem prepričanju. Ker drugače bi vse to že imeli. Ravno zato se je zdravilno dotakniti teh točk in s tem notranjih, nezavednih prepričanj.

⭐️ Pri access bars tehniki se ne poglabljamo miselno, ampak je proces zelo prijeten in veliko bolj lahkoten. Za to imamo barse (točke), ki opravijo ta del namesto nas. Z nežnim dotikom točk iz njih brišemo energetske blokade iz naše podzavesti.

⭐️ Barsi so res nekaj posebnega in ne rabite jih razumeti, da bi delovali.

.

Access bars je po navadi prva in osnovna delavnica s katero se srečate v accessu. Od vaših potreb je odvisno: lahko je to že ena sama delavnica in je za vas dovolj! Imate pa tudi možnost v svojem procesu vedno raziskovati še naprej. To je samo stvar izbire in vse kar vas v tem trenutku pokliče, je tisto pravo za vas

.

.

STRUKTURA DELAVNICE IN CENA

⭐️ Prvi del je teoretičen. Tu dobite tudi nekaj novih orodij za kreiranje svojega drugačnega življenja.

⭐️ Drugi del je praktičen, kjer se v parih naučite izvajanja terapije.

⭐️ Delavnica traja 8 ur z vmesno pavzo. Včasih jo po željah udeležencev izvedem tudi brez glavne večje pavze in je tako časovno kako uro krajša.

⭐️ Za prigrizke in pijačo je poskrbljeno!

⭐️ Access bars tretma je zelo preprosta tehnika, tako da ni potrebno nobenih predhodnih znanj. Naučijo se ga lahko vsi. Je čisto drugačen od drugih energetskih tehnik, tukaj ni invokacij, pravil, dela z lastno energijo. Vse je zelo preprosto in lahkotno.

Barse lahko izvajate tudi na sebi, na svojih domačih, svojih otročkih.  

Na delavnici dobite skripto in shemo za izvajanje terapije.

.

CENA:

🔔 Cena delavnice je 240 evrov.

🔔 Za tiste, ki delavnico ponavljate je cena polovična: 120 evrov.

🔔 Za otroke do 15. leta je v spremstvu odrasle osebe brezplačna.

🔉 Na koncu pa prejmete tudi MEDNARODNI CERTIFIKAT. Takoj jih lahko vključite v svojo ponudbo.

.

Prijavite se lahko v spodnji prijavnici ali na: 040 187 411

Se vas že veselim!

Sanja

.

Naj vse življenje prihaja k vam lahkotno, radostno in veličastno!

Access bars delavnica

PRIJAVNICA

[wpforms id="716"]